Mit lehet csinálni túl gyerekes szülőkkel?
Nézd itt a válaszadók többségének igaza van, nem is ragoznám ezeket tovább.
Annyi hozzáfűzni való lenne, amit példaként fel is hoztál; a híradó.
Ahogy írtad apukád orvos, nos nem fejtetted ki milyen orvos így most általánosítani fogok. Szóval valószínűleg a munkájából fakadóan előfordulnak halál esetek is. Akkor egy nehéz nap után miért üljön le a híradót nézni, amiben 80 %-ban arról olvasnak be, hogy ki hogy halt meg, és hogyan gyilkoltak meg? Eleget találkozik a halállal. Ő ezzel vezeti le, hogy kiléphet a rideg valóságból, és ezek mellett élvezi az életet. Legalábbis szerintem. Ha anyukád munkája szintén ilyen stresszes, akkor ugyanez van.
Jobban vennéd ha esténként, mikor együtt van a család azt hallanád a másik szobából, hogy veszekednek, kiabálnak és pl pénzről veszekednek? Vagy hazahoznák a munkahelyi problémákat és azt kellene hallgatnod? Akár akkor is amikor a barátaid ott vannak?
Hidd el, jobb ez így. Szerintem pedig a barátaid sem gondolnák cikinek, csak jó fejnek őket. Pont azért, mert az ő szüleik valószínűsíthetőleg nem ilyenek. Sokan csak álmodnak ilyen szülőkről. :)
Majd te is túl lépsz ezen.
"De ez a baj, régen szerettem, hogy ilyenek. Most meg olyan cikinek tartom őket. "
Életkori sajátosság. Akkor is cikinek éreznéd őket, ha besavanyodottan bámulnák a tévét ("buták és igénytelenek"), akkor is, ha sporttal, életmóddal formában tartanák magukat ("mit akarnak már ilyen öregen"), akkor is, ha nagyon elfoglalt, vezető beosztású, otthon is komoly emberek lennének ("én nem akarok így élni, hogy csak a meló és a pénzhajhászás"), stb, stb, stb...:-) Majd kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!