Mit lehet csinálni túl gyerekes szülőkkel?
De örülnék, ha ilyen szüleim lennének :D Apósom ilyesmi, oda meg vissza van a plüssökért, plüssmacikkal alszik, velük nézi a tévét, bábozik velük, beszél hozzájuk, mindnek neve van, stb :D Szerintem tök jópofa.
A felnőtt kifestők meg most nagyon divatosak, tök jól kikapcsolnak, anyudnak tök jó hobbija van :D
Te meg kamasz vagy, most akármilyenek lennének a szüleid, cikinek éreznéd, pár év és elmúlik.
Én tisztelem a szüleimet, tudom, hogy mindketten elfáradnak, egyikük munkája sem valami vidám. Anyu mondja is mindig, hogy annyi mocskot hall a munkahelyén, hogy csoda, hogy nem lett alkesz. En mindkettőjük munkáját tisztelem, sokat tettek azért, hogy mindenünk meglegyen, mellette játszottak is velünk (velem már csak játszanának), sosem vertek, vagy üvöltöztek, mindent el mondhattam nekik.
Ezt a 60 százalékosnak üzenem, aki bár látszólag egyet ért velem, lenézi a szüleimet. Pedig lefogadom, többet tettek le az asztalra mint ő. Itt nem az volt a kérdés, hogy jófejek-e, hanem hogy viszonyuljak kamaszként ehhez, ha zavar. Illetve, hogy el foge múlni ez az érzet rólam valaha. Köszönöm mindenkinek, aki azt írta, ez normális és a kamaszkorral jött, remélhetőleg el is viszi a kamaszkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!