Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet csinálni túl gyereke...

Mit lehet csinálni túl gyerekes szülőkkel?

Figyelt kérdés
Szüleim viselkedése egyre cikibb. Félreértés ne essék, eddig is ilyenek voltak, de most valamiért zavarni kezdett. Olyan dolgokra értem, hogy sokszor átjönnek a barátaik és társasoznak, vagy órákig legoznak a hugommal, anyu valamilyen kifestőt fest (!!!), apu meg ilyen karcolós képet, ami kb 10 éveseknek való. Most a téli szünetben non stop xboxoztak, de olyat lerendeznek közben, mint a 10 évesek komolyan. Napközben meg üvöltött a genszterrap, amit én ki nem állhatok. A legújabb húzásuk, hogy Harry Potteres ágynemüben alszanak, amit anyu a netről rendelt. Régebben örültem neki, hogy vagány szüleim vannak, de most cikinek érzem őket, és minden ilyen apróságuktól falra mászok. Lehet ezzel kezdeni valamit? Vagy az én készülékemben van a hiba? 15f

2017. jan. 4. 23:25
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
38-as: Értelmetlen a hozzám fűzött megjegyzésed.
2017. jan. 5. 15:33
 42/54 anonim ***** válasza:
100%

De örülnék, ha ilyen szüleim lennének :D Apósom ilyesmi, oda meg vissza van a plüssökért, plüssmacikkal alszik, velük nézi a tévét, bábozik velük, beszél hozzájuk, mindnek neve van, stb :D Szerintem tök jópofa.

A felnőtt kifestők meg most nagyon divatosak, tök jól kikapcsolnak, anyudnak tök jó hobbija van :D

Te meg kamasz vagy, most akármilyenek lennének a szüleid, cikinek éreznéd, pár év és elmúlik.

2017. jan. 5. 15:49
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a társasjáték és a lego miért gyerekes? Sok társasjáték kifejezetten felnőtteknek készül. A legnagyobb társasjáték és lego gyűjteménye 25 év feletti (gyermektelen) ismerőseimnek van.
2017. jan. 5. 15:54
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem lehet arra kötelezni, hogy semmi szórakozása ne legyen. Nehogymár a munkában megfeszülnek - főleg az orvos apád - és itthon is karót nyelve kelljen üllniük. Nem lenne hosszú életük. Az is idegbetegséggel telne. Kell a feszültséglevezetés mindenkinek ! Miért gyerekes a legó, társas, színező ? Felnőtteknek is csinálnak. Sőt, sokat kifejezetten nekik. Xbox sem egyedül csak gyereknek való. Ebből is van bőven 18-as karikás játék. Jobb lenne, ha inkább kocsmában vezetnék le a feszültséget ? Ennél ezerszer normálisabb szórakozást választottak. Ez igen dícséretes. Felnőtt pedig közel sem vagy. Ne is akarj hamar felnőni. Eleget komolykodhatsz majd az életben. Túl rövid a gyerekkor. Egyre rövidebb lesz.
2017. jan. 5. 16:16
 45/54 A kérdező kommentje:

Én tisztelem a szüleimet, tudom, hogy mindketten elfáradnak, egyikük munkája sem valami vidám. Anyu mondja is mindig, hogy annyi mocskot hall a munkahelyén, hogy csoda, hogy nem lett alkesz. En mindkettőjük munkáját tisztelem, sokat tettek azért, hogy mindenünk meglegyen, mellette játszottak is velünk (velem már csak játszanának), sosem vertek, vagy üvöltöztek, mindent el mondhattam nekik.

Ezt a 60 százalékosnak üzenem, aki bár látszólag egyet ért velem, lenézi a szüleimet. Pedig lefogadom, többet tettek le az asztalra mint ő. Itt nem az volt a kérdés, hogy jófejek-e, hanem hogy viszonyuljak kamaszként ehhez, ha zavar. Illetve, hogy el foge múlni ez az érzet rólam valaha. Köszönöm mindenkinek, aki azt írta, ez normális és a kamaszkorral jött, remélhetőleg el is viszi a kamaszkor.

2017. jan. 5. 17:42
 46/54 A kérdező kommentje:
43-as vannak nekik felnőtt társasaik, de siman játszanak a hugom társasaival, ami kifejezetten gyerekeknek szól.
2017. jan. 5. 17:45
 47/54 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem kamu a kérdés.
2017. jan. 5. 18:47
 48/54 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy valakinek kicsit másabb problémái vannak, mint az átlgnak, akkor az már rögtön kamu, meg ez legyen a legnagyobb baja a világon. Van más bajom is, de érdekelt, hogy látják a helyzetet más emberek. Köszönöm, de a te válaszod nem volt hasznos.
2017. jan. 5. 19:42
 49/54 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon abszurd ahogy írod már, hogy többször kihangsúlyozod hogy téged a dokumentum filmek érdekelnének.
2017. jan. 5. 23:50
 50/54 anonim ***** válasza:
81%
Én irigyellek, komolyan. Az én apám öngyilkos akar lenni, anyám majdnem minden este sír és elégedetlen az életével. Egész életükben dolgoztak és tönkretették magukat a sok munkával. Én a helyedben örülnék hogy ilyen lelki és fizikai állapotban vannak a szüleid.
2017. jan. 5. 23:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!