Mit lehet csinálni túl gyerekes szülőkkel?
Mit lehet csinálni koravén, felnőttet játszó kisfiúval ?
Nem a szüleiddel van baj. 42 éves nő pedig hol idős ? Középkorú sincs még. Apád pedig középkorú. Bőven lehet még szórakozniuk. Inkább járjon anyád otthonkában és morogva kössön egész nap ? Vagy apád tv előtt sörözzön és lekeverjen egyet, ha nem viszel rögtön utánpótlást ? Ilyen szülők is vannak. Na ez lenne ciki.
37 éves apuka
Pl van egy osztálytársam, aki minden este együtt nézi a Híradót a szüleivel, utána megbeszélik a hallottakat, elvitatkoznak róla kultúráltan. Pedig az ő szüleik "egyszerű" emberek. Az en szüleim úgymond értelmiségiek, de velük egy ilyet el se tudok képzelni.
Engem sok dolog érdekel, szeretem a dokumentumfilmeket, lennék orvos, mint apu, de másik felem a fizika, kémia felé húz. Mellette meg érdekelnek a művészetek is. Tanár is lennék szívesen, bár nem tudom mennyire tudnék megbirkózni a gyerekekkel, ha már a szüleim is zavarnak. Én egyébként utálom magam, hogy más szülőkre vágyok, mert amúgy nagyon szeretem őket :(
Már volt, hogy felvetettem anyunak, hogy nézzük a híradót, de nem igazán akarta. Mert ők munkában elolvassák a híreket, itthon már nem akarnak ezekkel foglalkozni.
Én az iskolát mindig komolyan vettem. A hugom pl annyira nem. Jó tanuló, de azért néha becsúszik neki egy rosszabb jegy. Apu megkérdi tőle miért, akkor azt mondja elfelejtette felírni. Én ezen kiaakadok, hogy ha figyelsz a suliban, hogy felejtheted el felírni a házidat??? Meg letörölték mire felírnád. Apu meg csak annyit mond, rendben van, hogy elfelejtetted/megértem, hogy most az egyszer fáradt voltál de ne legyen ebből rendszer. Én meg kiaakadok, hogy ez milyen nevelés??? Akkor meg apu odaszól a hugomnak, hogy most fáradt vagyok adj magadnak egy pofont. És röhögnek. Rajtam. Nekem fontosabb a suli mint a játék, a vicc, meg szórakozás. Nekem a tanulás, olvasás, dokumentumfilmnézés, növénytanulmányozás a szórakozás. Én a többiből.már kinőttem. Anyu meg engem tol le, hogy ne akarjam nevelni a hugom, had játszon, had élvezze az életet, ha már én nem tudom. Meg azt mondja nem baj, ha becsúszik egy egy rossz jegy, amíg a bizonyítványban tiszta 1-es. (Szlovákiában élünk)
Nagyon gáz vagy, haver.
Igen, benned van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!