Mit lehet csinálni túl gyerekes szülőkkel?
Szerintem jópofa :D
Egyébként lélekben szeretnének a szüleid gyerekek maradni. Nincs ebben semmi. Inkább legyenek ilyenek mint depressziósak. Egyébként később már halványodni fog ez az öregkorral sok minden megváltozik. Addig örülj amíg ilyenek.
Az én anyámat be sem szabad engedni a játékboltba, mert képes minden gombot megnyomni azokon a játékokon amik hangot adnak ki. Ők is társasoznak, mesét néznek. Anyum imádja a macikat és macskákat, szóval a hálószoba tele van plüssökkel. Cicás ágyneműben alszik.
Én nagyon bírom, hogy ilyen játékosak, és bevallom örömmel lepem egy macis vagy cicás plüssel mert annyira tud örülni neki.
Én szeretem, hogy a 42 éves anyám és nevelőapám ilyenek. Amikor kell tudnak komolyak lenni, és mindkettőjüknek komoly munkájuk van.
Örök fiatalok.
21/N
Benned van a hiba.
Amikor megláttam a fő kérdést, azt hittem leszarnak téged vagy mondjuk semmilyen problémával nem tudnál hozzájuk fordulni, na az lenne a gyerekes/felelőtlen stb.
Kérd magad át olyan szülőkhöz, akik operát hallgatnak napi 12 óra munka mellet meg úgy néz ki a szobájuk, mint egy kripta, azt majd ha rád telepednek mert nincs saját életük rájössz mik az igazi problémák az életbe.
A társadalommal van baj. Egy 15 éves még gyerek. Nem kellene belebeszélni, hogy ciki játszani, szülővel lenni és helyette inni, cigizni, dugni kell. Nagyon elfajult a világ. Az én apum is szeret játszani. Legózik (mondjuk ebből van felnőtt fajta is), szánkózik gyerekeivel télen, mesét olvas, stb. Anyum plüssel alszik. Inkább ilyenek legyenek, mint egy megkeseredett, unalmas, soha nem játszó vén banya és férje. Aki ezért beszól, az nem a barátom. Senki miatt nem fogom megbántani őket. Másrészt egy igazi barát ilyenért nem szólna be.
14 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!