Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet csinálni túl gyereke...

Mit lehet csinálni túl gyerekes szülőkkel?

Figyelt kérdés
Szüleim viselkedése egyre cikibb. Félreértés ne essék, eddig is ilyenek voltak, de most valamiért zavarni kezdett. Olyan dolgokra értem, hogy sokszor átjönnek a barátaik és társasoznak, vagy órákig legoznak a hugommal, anyu valamilyen kifestőt fest (!!!), apu meg ilyen karcolós képet, ami kb 10 éveseknek való. Most a téli szünetben non stop xboxoztak, de olyat lerendeznek közben, mint a 10 évesek komolyan. Napközben meg üvöltött a genszterrap, amit én ki nem állhatok. A legújabb húzásuk, hogy Harry Potteres ágynemüben alszanak, amit anyu a netről rendelt. Régebben örültem neki, hogy vagány szüleim vannak, de most cikinek érzem őket, és minden ilyen apróságuktól falra mászok. Lehet ezzel kezdeni valamit? Vagy az én készülékemben van a hiba? 15f

2017. jan. 4. 23:25
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem meg aranyosak. :)
2017. jan. 4. 23:30
 2/54 anonim ***** válasza:
82%
Mi közöd hozzá hogy milyen ágyneműjük?
2017. jan. 4. 23:35
 3/54 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem jópofa :D

Egyébként lélekben szeretnének a szüleid gyerekek maradni. Nincs ebben semmi. Inkább legyenek ilyenek mint depressziósak. Egyébként később már halványodni fog ez az öregkorral sok minden megváltozik. Addig örülj amíg ilyenek.

2017. jan. 4. 23:38
 4/54 anonim ***** válasza:
93%
Inkább így adják ki magukból a munkával járó feszültséget
2017. jan. 4. 23:42
 5/54 A kérdező kommentje:
De ez a baj, régen szerettem, hogy ilyenek. Most meg olyan cikinek tartom őket. Nemtudom miért, de úgy érzem, ideje megváltozniuk ezen a területen. Mindkettőjüknek komoly munkája van, nem is tudom mit gondolnának a munkatársaik ha látnák őket ilyenkor. Tuti meglepődnének.
2017. jan. 4. 23:44
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne problémázz ezen. törődj a magad problémáival.Ők boldogok, légy te is az, foglald el magad.
2017. jan. 4. 23:48
 7/54 anonim ***** válasza:
96%

Az én anyámat be sem szabad engedni a játékboltba, mert képes minden gombot megnyomni azokon a játékokon amik hangot adnak ki. Ők is társasoznak, mesét néznek. Anyum imádja a macikat és macskákat, szóval a hálószoba tele van plüssökkel. Cicás ágyneműben alszik.

Én nagyon bírom, hogy ilyen játékosak, és bevallom örömmel lepem egy macis vagy cicás plüssel mert annyira tud örülni neki.

Én szeretem, hogy a 42 éves anyám és nevelőapám ilyenek. Amikor kell tudnak komolyak lenni, és mindkettőjüknek komoly munkájuk van.

Örök fiatalok.

21/N

2017. jan. 5. 00:00
 8/54 anonim ***** válasza:
100%

Benned van a hiba.

Amikor megláttam a fő kérdést, azt hittem leszarnak téged vagy mondjuk semmilyen problémával nem tudnál hozzájuk fordulni, na az lenne a gyerekes/felelőtlen stb.

Kérd magad át olyan szülőkhöz, akik operát hallgatnak napi 12 óra munka mellet meg úgy néz ki a szobájuk, mint egy kripta, azt majd ha rád telepednek mert nincs saját életük rájössz mik az igazi problémák az életbe.

2017. jan. 5. 00:35
 9/54 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Most látom, hogy fiatalabb vagy, lehet hogy egy picit erős voltam..... Mindenesetre tényleg inkább örülj, hogy ilyenek, én jobban örültem volna ilyeneknek......
2017. jan. 5. 00:59
 10/54 anonim ***** válasza:
91%

A társadalommal van baj. Egy 15 éves még gyerek. Nem kellene belebeszélni, hogy ciki játszani, szülővel lenni és helyette inni, cigizni, dugni kell. Nagyon elfajult a világ. Az én apum is szeret játszani. Legózik (mondjuk ebből van felnőtt fajta is), szánkózik gyerekeivel télen, mesét olvas, stb. Anyum plüssel alszik. Inkább ilyenek legyenek, mint egy megkeseredett, unalmas, soha nem játszó vén banya és férje. Aki ezért beszól, az nem a barátom. Senki miatt nem fogom megbántani őket. Másrészt egy igazi barát ilyenért nem szólna be.

14 / F

2017. jan. 5. 05:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!