Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet csinálni túl gyereke...

Mit lehet csinálni túl gyerekes szülőkkel?

Figyelt kérdés
Szüleim viselkedése egyre cikibb. Félreértés ne essék, eddig is ilyenek voltak, de most valamiért zavarni kezdett. Olyan dolgokra értem, hogy sokszor átjönnek a barátaik és társasoznak, vagy órákig legoznak a hugommal, anyu valamilyen kifestőt fest (!!!), apu meg ilyen karcolós képet, ami kb 10 éveseknek való. Most a téli szünetben non stop xboxoztak, de olyat lerendeznek közben, mint a 10 évesek komolyan. Napközben meg üvöltött a genszterrap, amit én ki nem állhatok. A legújabb húzásuk, hogy Harry Potteres ágynemüben alszanak, amit anyu a netről rendelt. Régebben örültem neki, hogy vagány szüleim vannak, de most cikinek érzem őket, és minden ilyen apróságuktól falra mászok. Lehet ezzel kezdeni valamit? Vagy az én készülékemben van a hiba? 15f

2017. jan. 4. 23:25
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy,most kamaszodsz azért érzed cikinek.43 éves anyuka vagyok.Imádok xboxozni,kinecttel jàtszani ugràlni a lànyommal.Segitek neki a legóban,medencében jàtszani vele stb..Szerintem ez a normàlis.
2017. jan. 5. 05:48
 12/54 anonim ***** válasza:
80%
te vagy gáz kicsi fiu ,hogy szerinted szüleid gyerekesek,én is ilyen vagyok társasozom kamasz fiaimal ,vagy 6 éves hugukal,szinezővel játszom h nekem ugy tetszik,plüsel alszom ,vanak vices poloim zoknijaim ,én igy érzem jol magam,gondolom a szüleid is ne szolj bele a dolgukba .
2017. jan. 5. 06:16
 13/54 anonim ***** válasza:
82%
Bárcsak ilyenek lettek volna a szüleim..
2017. jan. 5. 08:04
 14/54 anonim ***** válasza:
91%
Na engem és a férjem tuti nem viselnél el szülőként. Elárulom neked, a társasjáték mostanában nagy divat és felnőttek játsszák, nem egy társasozos hely nyílt az országban. A másik divat a felnőtteknek szóló kifestő. Az nem mindegy neked milyen ágyneműben alszanak? Akármilyen fura, van olyan barátunk, akinek gyerek rokona van, kicsit idősebb, mint te és be tud ülni velünk egy kártyapartira, 30-as emberek közé, 15 évesen is jött játszani, szerencsére nem mindenki ilyen korlátolt, mint te, remélem a mi gyerekünknek nem lesz ilyen elvárása, hogy unalmas szülei legyenek.
2017. jan. 5. 08:21
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszodsz, ilyenkor az is ciki, ha a szülő levegőt vesz. :D Nyugi, majd elmúlik.

Én is akarok harrypotteres ágyneműt!!!!! Shrekes volt, de elszakadt, hüpp... Rongyosra aludtuk. :)

Egy 8l 35 éves anyukája ;)

2017. jan. 5. 08:44
 16/54 A kérdező kommentje:
De az én szüleim már idősebbek 42 és 52 évesek. És nagyon sok ilyen dolguk van még. Anyunak csak mesés, figurád zoknija van, meg pizsamá és a játékboltban dettò mindent megnyomkodnak. Amit nyáron a medencénél leművelnek az tényleg katasztrófa, nem is ecsetelem. Ha szólok, az a válaszuk, hogy elég nekik komolynak lenniük a munkában.
2017. jan. 5. 09:12
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Ne szabd meg anyádnak, hogy milyen zoknit hordjon, mert semmi közöd hozzá. Minden tizenéves cikinek érzi a szüleit, bármit is csinál, normális dolog.
2017. jan. 5. 09:15
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

Te változtál, nem pedig ők. Úgy érzed, hogy amit csinálnak, az nem elég felnőttes. :)

Mivel te is éppen keresed a helyed, és olyan dolgokat akarsz csinálni, amik szerinted felnőttesek, de ebben ők igazán nem tűnnek most követendő példának. :)

Minden éremnek két oldala van, nekik is van felnőtt oldaluk, de nem otthon. A munkahelyükön teljesen mások, felelősséget vállaltak egy családért is, és egész jól megállják a helyüket. Gondolom jó páros lehetnek, jól kijönnek a gyerekeikkel is, és anyagilag is jó színvonalon állhattok, ha az ágynemű mintája ilyen roppant fontos. :D Hidd el, hogy tiszteletre és irigylésre méltó szüleid vannak, és örülj, hogy ti láthatjátok azt az oldalukat is, amit mások nem. :) Ez egészen kiváltságos pozíció.

Addig jó, amíg tudnak ilyen gyerekesek lenni, és őszintén tudnak játszani.

2017. jan. 5. 09:16
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki legalább nem unalmasak akikkel semmit nem lehet csinálni. Legalább lehet velük xbokszozni. Van direkt felnőtt színező biztos azt színezi anyukád. És más úgysem látja hogy ilyenek.
2017. jan. 5. 09:20
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen korosztályos dolog: amikor kisebb voltál gondolom élvezted, most meg annyira nem, ezért érzed cikinek.

Egy idő múlva megint máshogy fogod látni, akkor amikor már lesz némi tapasztalatod a párkapcsolatokkal.

Szórakoznak, közös programot csinálnak és élvezik.

Sokkal jobb, mintha a nagy "felnőttködésben" besavanyodtak volna teljesen és nem tudnának közösen nevetni.

Nevess velük, aztán kész.

30F

2017. jan. 5. 09:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!