Anyám megtámadott mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ez egész úgy kezdődőtt hogy én viccből úgy csináltam mintha megpöckölném a fülét(tudom hülye ötlet volt),erre ő tiszta erejéből elkezd ordítani velem,kétszer fejbevág a kezével aztán egy kispárnával kezd el ütni.Odébb megyek ráordítok hogy normális vagy?Szerinte tiszta erőből megpöcköltem a fülét ami neki nagyon fájt(pedig hozzá se értem).Erre mondom mit hazudozol ilyeneket?Aztán odajön és megrángat.Utána meg torka szakadtából üvölt velem vagy 10 percig.Aztán lemegyek a szobámba ,jön utánam ordítva.Azt elfelejtettem írni hogy ezt a "viccet" azért csináltam mert kértem hogy öleljen meg,de szart rám mert játszott a telefonján,aztán mikor odamentem hozzá elkezdett fintorogni rám mintha valami leprás lennék.2016. okt. 25. 23:15
51/53 anonim válasza:
Előző válaszoló!
Én vagyok aki a trágár szavakkal teletűzdelt kirohanást írta :D
Anya mindig próbálta a maximumot nyújtani. Apámra egy párbeszéddel utalnék:
-Akkor a te apukád olyan aki elfelejtett érted menni az oviba?
-Nem, az én apám az aki azt sem tudta, hogy oviba járok
53/53 anonim válasza:
Najó, én most besírtam😂😂😂megpockoli a fülét az meg megöli.😂😂😂😂😂siralmaaaas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!