Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megtámadott mit csináljak?

Anyám megtámadott mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez egész úgy kezdődőtt hogy én viccből úgy csináltam mintha megpöckölném a fülét(tudom hülye ötlet volt),erre ő tiszta erejéből elkezd ordítani velem,kétszer fejbevág a kezével aztán egy kispárnával kezd el ütni.Odébb megyek ráordítok hogy normális vagy?Szerinte tiszta erőből megpöcköltem a fülét ami neki nagyon fájt(pedig hozzá se értem).Erre mondom mit hazudozol ilyeneket?Aztán odajön és megrángat.Utána meg torka szakadtából üvölt velem vagy 10 percig.Aztán lemegyek a szobámba ,jön utánam ordítva.Azt elfelejtettem írni hogy ezt a "viccet" azért csináltam mert kértem hogy öleljen meg,de szart rám mert játszott a telefonján,aztán mikor odamentem hozzá elkezdett fintorogni rám mintha valami leprás lennék.

2016. okt. 25. 23:15
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
32%
Az anyám, olyat adott volna, hogy a faltól kaptam volna a másikat. :D
2016. okt. 26. 08:39
 12/53 anonim ***** válasza:
43%
Nem esett messze az alma a fájától...
2016. okt. 26. 09:16
 13/53 anonim ***** válasza:
26%

1. Vagy nagyon sok mindent megengedett neked eddig anyud, és egy elkényeztetett "anyuci pici fia" lettél, hogy ilyesmit is megengedsz magadnak: anyud fülét megpöccinteni, mint amikor a felnőtt a 3 éves fejére barackot nyom

2. Vagy egyáltalán nem kaptál semmi nevelést, és még tisztelet sincs benned, hogy nem a haveroddal, hanem az anyáddal teszed

3. Vagy ez is egy kitalált kamasz-horror, akkor még valahol valamit javítani kell rajta, mert eléggé hülyének tünteted fel benne saját magadat!

4. :)))

2016. okt. 26. 09:21
 14/53 anonim ***** válasza:
0%
Ti cz1gok vagytok?
2016. okt. 26. 09:29
 15/53 anonim ***** válasza:
33%
nem értem én ezt az ölelés mániás kölyköket, jó én is igényeltem de 7 évesen most meg minden kamasz sír-rí hogy nem szeretik eléggé :S szerintem annyiszor másztál már anyád nyakára, hogy ezért fintorgott, de gondolta sebaj majd úgytesz mintha nem hallana akkor talán adsz neki 5 percet,de neeem neked fülön kell pöccinteni(amúgy nekem is volt ilyen azt hittem csak megsimítottam az öcsémet de kiderült amit én annak érztem az sokkal nagyobb paskolás volt(10 évesen) szóval amit te pöckölésnek éreztél az lehet neki tényleg több volt) és akkor nem csak piszkálod még le is szólod... Hát én valahol megértem anyádat.
2016. okt. 26. 09:30
 16/53 A kérdező kommentje:
Nem a szeretőjével beszélt hanem a pojával játszott.
2016. okt. 26. 09:49
 17/53 A kérdező kommentje:
Milyen 5 percet adjak neki mikor 1,5 hónapja nem jár dolgozni? Egész nap otthon van én meg négyig suliban.
2016. okt. 26. 09:54
 18/53 anonim ***** válasza:
96%
Percek óta bäszogatom a fülemet, de még nem jöttem rá, hogy lehet úgy megpöckölni, hogy az egyáltalán fájjon, nem hogy irtóra fájjon és idegállapotba kerüljek tőle.
2016. okt. 26. 10:05
 19/53 anonim ***** válasza:
7%
nézd öcsém is ezt csinálja anyámmal(ez valami új hülye generéciós probléma nálatok) öcsém egész nap itthon, aztán anyám hazajön munkából és erre öcsém "szeretet hiányból" vagy hülye hangot ad ki vagy kedvesen megpaskolja(rácsap a vállára), tudom nem tűnik nagy dolognak,de anyám elején szépen rászólt, most meg már eljutott arra a szintre hogy ráordít. Ha folyton ilyen vagy képzeld el egész nap otthon van munka nélkül(ami így is stresszes) és akkor már félve várja amikor hazaérsz mert megint nyaggatni fogod a pióca szereteteddel.
2016. okt. 26. 10:06
 20/53 anonim ***** válasza:
87%

"nem értem én ezt az ölelés mániás kölyköket, jó én is igényeltem de 7 évesen most meg minden kamasz sír-rí hogy nem szeretik eléggé"

érdekes, én a szülőket látom sírni, hogy jaj ki kell élvezni míg a gyerek picike és ölelget, meg mondja, hogy szeret, mert utána úgy hiányzik, mikor már le se szar. A szülőknek semmi sem jó?

2016. okt. 26. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!