Anyám nem akarja megérteni hogy a nővéremmel valami nem stimmel. Mit csináljak?
Nem 100as a tesod az tuti :-D
Apukád se látja be h baj van vele?
Csak anyukád lakik veletek felnőtt?
Mit nem vesz azon komolyan, hogy a szobájába pisil a tesód?
Mit felel erre?
Elég komoly lelki problémái lehetnek..
Szüleiteken kívül nincs valami rokon, aki esetleg tudna segíteni?
És az érettségiig normálisan viselkedett? Nem beszélt arról, hogy majd mit szeretne csinálni, tovább tanulni vagy dolgozni?? Májusig rendesen tisztálkodott és öltözött. Te honnét tudod ilyen pontosan, hányszor fürdik, mos fogat, pisil.......? Szinte hihetetlen!!!! Nem veszik észre otthon, hogy nincs szennyese, nem tisztálkodik? Azt pedig végképpen nem értem, hogy a wc-t is csak akkor intézi, ha nincs otthon senki. Ezt mondta neked, mert ugye akkor te sem vagy otthon elvileg? A szüleid egyáltalán mit gondolnak, mondanak, meddig akar így élni!! Sajnos van tapasztalatom ilyen területen és én sajnos súlyos mentális betegségre gondolok! Nem akarok diagnosztizálni, mert nem vagyok orvos, de szerintem, lehet skizofrénia is!! Ez a betegség sokszor és legjellemzőbben a fiatal felnőtt kor küszöbén kezdődik.
Orvoshoz magától nem fog menni, mert jellemzően ezeknek az embereknek nincs betegségtudatuk. Mindenképpen beszélned kellene olyan felnőtt emberrel, rokonnal, barátokkal, akik komolyan vesznek téged!! Lehet, hogy finoman próbálnának beszélni a szüleiddel!! Bár én ezt nem is tudom elképzelni!!! Gyakorlatilag úgy él, mint egy hajléktalan a híd alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!