Miért nem tudja megérteni, hogy én nem akarok itt szülni? Később egyre rosszabb lesz?
Pesten fog megszületni a babánk, egy magánkórházban. Anyukám viszont ezt nagyon ellenzi, mert hogy messze van, miért akarok egy ismeretlen helyen lenni, mikor itt úgy ismerem a kórházat, mint a tenyeremet (a nagyszüleim orvosok, a barátom apukája főorvos). És hogy most lett felújítva a szülészet is, megkapnám a VIP szobát, stb.
De azért egy felújított állami kórházat nem hiszem, hogy össze lehetne hasonlítani egy magánklinikával...
Az unokatesóm mondta, hogy ez csak rosszabb lesz a baba születése után, mert akkor az lesz a baj, hogy mit adok rá, mikor mit csinálunk és muszáj lesz előbb, vagy utóbb beszélnem anyával és megszabni a határokat.
De nem értem, miért csinálja ezt, hiszen ez nem az ő babája.
Talán mert azt hiszi, hogy neki kell szülni.:)
Mondd csak meg neki minden nap, hogy nem ő fog szülni, hanem Te, ezért teneked kell tessen a környezet, nem neki.
Ez a probléma, érdekes, korábban nem jött elő más élethelyzetben? Nálam a viseletemen, szexuális választásaimon és a lakásom terén már lemeccseltük ezt a dolgot.
A magánkórházban van műtő, ha esetleg sürgősségi császárra lenne szükség?
Az állami kórházban van PIC?
Van valamilyen extra dolog, ami miatt szeretnél a magánkórházban szülni?
Anyagilag megengedhetitek magatoknak a magánkórházat? (gondolom igen)
Ha a magánkórházban nincs műtő, akkor jobban járnál az állami kórházzal. Nekem három gyerekem van, tehát nem pályán kívülről beszélek, és hidd el, bármilyen problémamentes terhességnek és normálisnak induló szülésnek lehet császár a vége. Ez nem ijesztgetés, hanem tény.
A határokat viszont valóban érdemes mielőbb lefektetni, és ha ez a dolog feltűnik a babakocsi, légzésfigyelő, babaruha, szoptatás, stb. témákba is, akkor egy mondatot kezdj el ismételgetni: mi így döntöttünk.
Nem, más téren nem volt ilyen, ezért is lep meg ez a most kialakult helyzet.
Van műtő a magánklinikán, meg mivel császár lesz, ezért szükségünk is lesz rá. :)
Értem anyukádat, értelek téged is - ő gondolom a pénzt szeretné megtakarítani, te pedig ott szeretnél szülni.
Mondd meg neki, hogy már befizettétek a szülést, hátha akkor leáll a témával.
Szerintem ha megteheti,akkor magánklinika.
Hiába van állami k9rház ,szülès közben már ott fognak lebzselni a nővèrek is a markukat tartva. Ott kb elvárják a megszült nőtől a hála pènzt. Hiába nincs erről pap8r, a szülèst levezető orvosnak vmint a nővèrek is
Ennyi erővel inkább megyek magánorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!