Miért nem tudja megérteni, hogy én nem akarok itt szülni? Később egyre rosszabb lesz?
Pesten fog megszületni a babánk, egy magánkórházban. Anyukám viszont ezt nagyon ellenzi, mert hogy messze van, miért akarok egy ismeretlen helyen lenni, mikor itt úgy ismerem a kórházat, mint a tenyeremet (a nagyszüleim orvosok, a barátom apukája főorvos). És hogy most lett felújítva a szülészet is, megkapnám a VIP szobát, stb.
De azért egy felújított állami kórházat nem hiszem, hogy össze lehetne hasonlítani egy magánklinikával...
Az unokatesóm mondta, hogy ez csak rosszabb lesz a baba születése után, mert akkor az lesz a baj, hogy mit adok rá, mikor mit csinálunk és muszáj lesz előbb, vagy utóbb beszélnem anyával és megszabni a határokat.
De nem értem, miért csinálja ezt, hiszen ez nem az ő babája.
Rongyrazas tisztan
neked a huvelyi szules ciki ?
Vagasd fol magad maganba szuper lesz
9
Csak nem megyek magánkórházba mert az államiban tartják a markukat. Nem mindenki ilyen. Nem vagyok egészségügyis és a családomban sincs, de nagyon sok olyan jó szakemberrel találkoztam aki nem fogad el pénzt. Ez nálam nem indok akkor inkább fizetek az alacsony bérezésű államis dolgozóknak , hiszen egy töredéke amit kapnak a magánkórházi számlához.
Szerintem is ez egyre csak rosszabb lesz. Szerintem sincs semmi köze hozzá, hol szülöd a saját gyermeked. Nyilván azt akarjátok, hogy adózottan fizessetek pénzt, hogy jó körülmények közt legyetek, és hogy a férjed veled lehessen. Hát, szörnyű ember vagy, mondhatom.:D
Én nemrég a Maternityben szültem, ha esetleg ott szülsz és kíváncsi vagy bármire, nyugodtan írj privit.:)
3 gyereket szültem sztk alapon :)
még fogadott dokim sem volt nem hogy szülésznőm
és akár hiszed akár nem jobban odafigyeltek rám mint a fizetős páciensekre
a 3 gyerekből 1 császáros lett
a heg olyan vékony és szép lett h alig látszik már
minden esetben kétágyas szobában voltam egyedül :)
szal ha nekem az apósom főorvos lenne és egy korrekt felújított szülészet ahol mindenki tudja h ki vagyok és ezért kinyalnák a fenekem is hát tudod én azt választanám
ne azt ahol csak egy fizető vendég vagyok ....
pénzen lehet h sok mindent meg lehet venni de a kedvességest odafigyelést nem !
szal megértem h anyukád jót akar nekem
szerintem csak azt érzi h ezzel fel akarsz vágni mások előtt kvázi rongyrázás
de a te életed azt teszel amit akarsz
szépen finoman mond el neki a döntésed hátterét ennyit tehetsz
6: Szerintem akkor a pénzt tartja elpocsékolásnak, és azért próbál lebeszélni. Nem?
Nekem két ok jutott eszembe, ami a magánkórház mellett szól, hogy kevés a személyzet az államiban már és sok a fertőzés emiatt. A másik, hogy ha gyengéd születést szeretnél (nem azonos a háborítatlannal), akkor azt államiban lehetetlen kivitelezni, nem tudják biztosítani a körülményeket.
Mifelènk az állami kórházban sok a rossz tapasztalat a szülèst osztályon.
11.válaszoló ezt olvasd el!!:
Attól mèg,hogy a kèrdező magánorvoshoz szeretné menni,nem jelentiazt,hogy császárral akár szülni. Csak azt szeretné hogy minden tökéleteseb zaajlon.
Vannak olyan esetek,mikor má előre lehet tudni,hogy a baba nem tud természetes úton világra jönni,mert mondjuk farkekveses. Ilyenkor is a kismamát szidnátoj hogy miért a könnyebb utat és a biztonságosabbá választotta? De pl az ikerszulesnel se lehet természetes szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!