Miért nem tudja megérteni, hogy én nem akarok itt szülni? Később egyre rosszabb lesz?
Pesten fog megszületni a babánk, egy magánkórházban. Anyukám viszont ezt nagyon ellenzi, mert hogy messze van, miért akarok egy ismeretlen helyen lenni, mikor itt úgy ismerem a kórházat, mint a tenyeremet (a nagyszüleim orvosok, a barátom apukája főorvos). És hogy most lett felújítva a szülészet is, megkapnám a VIP szobát, stb.
De azért egy felújított állami kórházat nem hiszem, hogy össze lehetne hasonlítani egy magánklinikával...
Az unokatesóm mondta, hogy ez csak rosszabb lesz a baba születése után, mert akkor az lesz a baj, hogy mit adok rá, mikor mit csinálunk és muszáj lesz előbb, vagy utóbb beszélnem anyával és megszabni a határokat.
De nem értem, miért csinálja ezt, hiszen ez nem az ő babája.
20: Sajnos ma már rutin, hogy a farfekvéves babát császárral műtik ki, pedig simán lehetséges megszülni, csak sajnos a mai orvostársadalomban már ALIG 1-2 matuzsálem dolgozik, aki ÉRT HOZZÁ, HOGYAN KELL LEVEZETNI EGY FAROS SZÜLÉST.
A 70-es években ez még nem így volt!
Ha én ilyen helyzetben lennék, mindent megmozgatnék, hogy hozzáértőt találjak és természetes úton szülhessek.
20as lehet ikerszülés természetes úton.
Az én ikreim is hüvelyi úton születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!