Anyám nem akarja megérteni hogy a nővéremmel valami nem stimmel. Mit csináljak?
Szerintem meg ha május óta nem zavart, azaz öt hónapja, és most is csak azért, mert nem tudsz másokat áthívni, akkor elég lesz ide a tüneti kezelés, azaz a bili kivitele.
Láthatóan semmilyen kapcsolatban nem vagy a nővéreddel. (A család többi tagja se, szóval ezért nem téged hibáztatlak.)
Ez nekem nagyon ijesztő és elkeserítő. Ha az én családomban lenne ilyen, rossz belegondolni.
Vagyis van egy alzheimeres nagyim, de még ő is elmegy magától a mosdóba.
Tényleg nem lehet ép az elméje a nővérednek,ha még beszélgetni se szokott veled. Vagyis senkivel.
Ezeket tényleg elmondtad a szüleidnek?
Ha nem vesznek komolyan, akkor nélkülük kellene intézkedni. Szakembert hívni.
Kevés és egyoldalú az infó, ami ráadásul még feltételezéseket is tartalmaz.
Egy viszont tuti biztos, mégpedig az, hogy komoly gondok vannak a családotokban valakivel
- vagy a nővéreddel, ... ha igaz amiket leírtál
- vagy a szüleiddel, ha ezeket a dolgokat nem hajlandóak észrevenni és segíteni a nővérednek,... ha igaz amiket leírtál
- vagy veled, ha ilyesmiket kitalálsz, ... ha nem igaz amiket leírtál.
- megint csak a szüleiddel, ha nem veszik észre, hogy valamiért pótcselekvésként beteges történeteket agyalsz ki,... ha nem igaz amiket leírtál.
Egy pszichológusnak lenne dolga nyugdíjig a családdal, az biztos!
Ratornem az ajtot a szuleimmel egyutt, kirangatnam es beszelgetnenk.
Nem hiszem el hogy a szuleidnek se tunik fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!