Anyám nem akarja megérteni hogy a nővéremmel valami nem stimmel. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A 19 éves nővérem májusban érettségizett,azóta semmit nem csinál.Van hogy hetekig nem látjuk a szobájában él.Ez még úgy ahogy oké,DE.Csak heti egyszer fürdik és kéthetente mos hajat,ezt is csak ha nincs otthon senki.Ha anya folyton délelőttös,apa meg folyton délutános,én meg nem megyek sehova hétvégén akkor ezek a tisztálkodások is kimaradnak.Fogat is csak heti egyszer mos.Kakálni éjjel jár mikor mindenki alszik,kaját is akkor "lop" ha olyan van amit szeret.Van megtakarított pénze,havi egyszer rendel magának a Tescoból chipset,csokit,nasit,üdítőt ilyesmit,ezeken él.A szobáját zárva tartja,a pisilést úgy intézi hogy felemeli a matracot,kiszed pár deszkát és oda pisil.Irdatlan szag van a szobájában,kicsit néha kiérződik,de heti egyszer mossa legalább ott a szőnyeget.Olyan mint egy remete,csak playstation-özik,tvzik meg netezik.Senkivel nem beszél,csak néha a netes barátaival.Cigizni szintén a szobájában szokott.2 havonta el szokott tűnni egy hétre-10 napra mikor hogy.Azt mondja egy barátnőjéhez megy vidékre,de szerintem kamu.Mielőtt elmegy,és mikor haza jön normálisan néz ki,és tiszta.Amúgy csinos szép lány,de szerintem az aggodalmam jogos.Nem normális a viselkedése.Nincsenek céljai,velem se beszél,csak ha nagyon nyaggatom,hogy 2 szóra áljon már le velem.Anya nem vesz komolyan..Mi legyen ezzel a helyzettel?2016. okt. 19. 19:53
21/31 anonim válasza:
Ezt ti komolyan elhiszitek? Ez egy filmben volt benne...
23/31 anonim válasza:
Címét nem tudom, pár éve láttam, utána nézek, nagyon nyomasztó volt.
25/31 Snorri válasza:
Engem is nagyon érdekel milyen film ez!
26/31 anonim válasza:
Nem mondom, hogy elhittem, de azt sem, hogy nem. Engem a jószándék vezérelt, de rendes egy alak az, aki kamumérdésekkel tölti drága idejét, amikor segíteni akartam.
28/31 BlackLove válasza:
Engem is érdekel a film! :D
30/31 anonim válasza:
10: Menj el az ÁNTSZ-hez, és jelentsd be. Ez a Te számodra fertőzésveszélyes dolog.
Akkor majd nem dughatják a szüleid a homokba a fejüket.
A háziorvosnak is szólhatsz, hogy ez a veszély van számodra a környezetdeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!