Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nehéz ezt megérteni?

Miért olyan nehéz ezt megérteni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és az elmúlt fél évben sokat híztam. De szerintem nem olyan durva a helyzet, magamnak tetszem, a barátomnak is tetszem így, elfogadom magam, de azért eljárok rendszeresen futni, és sportolni. Csakhogy a szüleim ennek ellenére állandóan sértegetnek, anyám is olyanokat mond, ha ő nem tudott volna lefogyni, apám biztos elhagyta volna, meg hogy egy ismerősünk felesége egy betegség miatt nagyon elhízott, erre apám csak azt mondja: szegény férje. Anyám még nagyon sok minden bántó dolgot mond, hogy így annyira elrontom a szépségemet, meg hogy most vagyok a legszebb korban, és mégis hagyom elmúlni, mert nem fogyok le. Direkt nem vásárol be, nehogy egyek valamit, és ha mégis vesz valamit, azt is állandóan eldugdossa. Pedig eddig azt hittem a szüleimről hogy értelmes emberek, mindketten egyetemet végzett emberek.

Ezek miatt mindig nagyon rosszul érzem magam, egyszerűen nincs kedvem hazamenni mert már előre tudom mi vár rám, de emellett suliban vidám vagyok, és felszabadult, nem szégyellem a testem, csak a szüleim annyira el tudják rontani ezekkel a mindennapjaimat. Mit tudnék ezellen tenni? Hogy tudnék ezen változtatni?

2016. ápr. 16. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Kérdés, hogy mitől híztál el, mert fél év azért nemsok idő, tényleg okot adhat az aggódásra, egyébként nem hiszem, hogy a hízást megérteni/elfogadni kéne, aztán le van sz.rva, mert az ember olyan, hogy csak még egyet csak még egyet, aztán a sok 1ből lesz 100. Tehát valóban valahol illik neki gátat vetni, azmeg hogy bunkó módon jelzi valaki, hát más tészta.
2016. ápr. 16. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Why u care retards? XD

Nevetséges szüleid vannak. Ne reagálj ilyenekre. Ha kérdés se. Neveld őket.

2016. ápr. 16. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit mondanék, hogy ez apádat minősíti, és őket sajnálod, hogy éretlenebbek, mint a barátod.
2016. ápr. 16. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid gyökerek.
2016. ápr. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!