Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit olyan nehez megerteni egy...

Mit olyan nehez megerteni egy nagyszulonek azon, hogy vannak periodusok, amikor nem szeretnem, hogy bejojjenek a szobamba?

Figyelt kérdés

Velunk lakik nagymamam. Ilyen heti rendszeresseggel eljatssza ezt. Mondom neki, hogy bemegyek a szobamba, majd jovok. Erre utanam jon minden fele hulyeseggel, pl azzal, hogy nezzem meg ez a bevasarloszatyor az ove volt, es most hozott benne a masik nagymamam kukoricat. Amikor kozeledett a szobam fele, direkt megkertem, hogy ne jojjon be, erre csak bejon en meg persze keszulodtem, hogy mit veszek majd fel estere amikor a baratommal talalkozok, ott allok felpuceron, es persze, hogy bepoccentem, mikor nem 1x a tudtara adtam, hogy nem jojjon most be.

Es ezt minden heten eljatssza, sokszor van, hogy nem is jon be, csak kinyitja az ajtot, magyaraz, kozben meg olyan huzat van, hogy megorulok, es mikor megemlitem neki, ott puffog, hogy o tobbet nem jon be. Ezen tenyleg mit nem lehet erteni.

22L

2015. júl. 31. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Kulcsold be az ajtód. Nagyanyám is jön utánam, meg beleszól mindenbe, ha nála vagyok. Viszont nem velünk lakik
2015. júl. 31. 12:22
 2/6 vfrtom ***** válasza:
0%
A demencia már csak ilyen.
2015. júl. 31. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Kulcsod be az ajtót, és akkor nem jön utánad .
2015. júl. 31. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:

azért, mert a generációs szakadékot, mint olyat, nem a szociológusok találták ki, hanem az tényleg létezik.

A nagyszülők generációja még sokkal inkább társas életet élt (a dédszülőkéről nem is beszélve), nehezen értik meg azt, hogy a jelenleg felnövekvő generáció individualistának nevelődött. Vagy inkább aszbolút nem értik meg, emrt teljesen más a tapasztalatuk és az igényük a személyes kontaktus irányába.

Te például el tudod azt képzelni, hogy én például 2002 óta nem néztem tévét, életemben nem voltam diszkóban, sem buliban, se fesztiválon, soha életemben nem voltam részeg, és például egyetlen kanyi vasat sem lennék kaidni semmiféle elektronikai kütyüre, játékkonzolra, ipodra, okostelefonra, és mégis élek? Na, nagyanyád is kábé így van vele. El se tudja képzelni, hogy nem vagy rá kíváncsi.

2015. júl. 31. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Mert egy unatkozó nyugdíjas, ez az oka.
2015. júl. 31. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Aztán ha bekulcsolod az ajtót akkor mi van?Ütni verni fogja. Nem megoldás! A több generációs együtt élés ma má nem műkszik! Vagy fehér holló.
2015. júl. 31. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!