Miért olyan nehéz megérteni anyóséknak?
Mióta nyár van nincs olyan nap,hogy ne kérdeznék meg,hogy ugye már nem kell a férjemnek bejárnia az iskolába dolgozni? Ugye nem kell annyit bemenni, vagyis nem kell mindennap. Miért képtelenek 3 éve felfogni,hogy nem pedagógus hanem rendszergazda abban az iskolában.
Nem csak engem hanem a párom is idegesíti.
Jó tudom pedagógusnak szánták, de ő nem lett az hiába van két egyetemi képesítése is amivel taníthatna gimiben.
Hát...ők már csak ilyenek!!!Nem fogják megérteni egyhamar!!
De te ne szólj csak a párod szólhat!!!Szerintem!!!
Nem szólok. De hát mit mondja mikor megkérdezi anyós,hogy ugye már vége az évnek és nem megy a nyáron dolgozni többet?
Erre szoktam azt mondani,hogy dehogy nem nem pedagógus. Kell neki. Ugyanolyan munkahely mint bármelyik másik.
( Ja egyébként egyik sem 80 feletti szenilis, még csak 55 és 58 évesek)
Az én anyósomék azért kicsit idősebbek, de a szellemi leépüléstől még nagyon-nagyon messze állnak. Ennek ellenére, van, amit kétszer-háromszor el kell nekik mondani. Én nem vitázom felette, eccer-kéccer elmondom mosolyogva ugyanazt a választ. A férjem már nem ilyen, ő mikor harmadjára is megkérdeznek valamit, akkor már felmordul: válaszol ismét, és hozzámondja: Magnóra veszem, mert holnap nem jövünk, játszátok le. Ne kérdezzétek meg ötödjére is.
utána szegények semmit nem mernek kérdezni és meg az emberre haragszom, hogy minek dorongolta le őket. Ő meg azt mondja, hogy valahol megálljt kell mondani, nála elfogyott a cérna és most tette.
Sztem te ne nagyon szólj, csak így, ahogy eddig. A párod viszont már lehetne egy kicsit határozottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!