Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz megérteni...

Miért olyan nehéz megérteni anyóséknak?

Figyelt kérdés

Mióta nyár van nincs olyan nap,hogy ne kérdeznék meg,hogy ugye már nem kell a férjemnek bejárnia az iskolába dolgozni? Ugye nem kell annyit bemenni, vagyis nem kell mindennap. Miért képtelenek 3 éve felfogni,hogy nem pedagógus hanem rendszergazda abban az iskolában.

Nem csak engem hanem a párom is idegesíti.

Jó tudom pedagógusnak szánták, de ő nem lett az hiába van két egyetemi képesítése is amivel taníthatna gimiben.

2009. júl. 3. 20:46
 1/5 anonim válasza:

Hát...ők már csak ilyenek!!!Nem fogják megérteni egyhamar!!

De te ne szólj csak a párod szólhat!!!Szerintem!!!

2009. júl. 3. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem szólok. De hát mit mondja mikor megkérdezi anyós,hogy ugye már vége az évnek és nem megy a nyáron dolgozni többet?

Erre szoktam azt mondani,hogy dehogy nem nem pedagógus. Kell neki. Ugyanolyan munkahely mint bármelyik másik.

( Ja egyébként egyik sem 80 feletti szenilis, még csak 55 és 58 évesek)

2009. júl. 3. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért ilyenek, de azt se értem, ti, fiatalok, miért húzzátok fel ezen magatokat. Legyetek kedvesek hozzájuk. Mondjátok el újra türelmesen , újra, meg újra, és legfeljebb egymás között mosolyogjatok kicsit.
2009. júl. 4. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sem egetrengető probléma, legfeljebb tényleg mosolyogjatok rajta.... Ebben semmi rosszindulat nincs, még az is lehet, hogy nem tud hirtelen mit mondani, ezért kérdezi meg. Bocsi, nem bántan akarlak, de ettől sokkal nagyobb konfliktusok vannak. Pl. én megbántódtam, amikor anyósom azt merte mondani, hogy amíg nála lakunk, addig anyukám ne jöjjön minden nap unokázni....
2009. júl. 4. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én anyósomék azért kicsit idősebbek, de a szellemi leépüléstől még nagyon-nagyon messze állnak. Ennek ellenére, van, amit kétszer-háromszor el kell nekik mondani. Én nem vitázom felette, eccer-kéccer elmondom mosolyogva ugyanazt a választ. A férjem már nem ilyen, ő mikor harmadjára is megkérdeznek valamit, akkor már felmordul: válaszol ismét, és hozzámondja: Magnóra veszem, mert holnap nem jövünk, játszátok le. Ne kérdezzétek meg ötödjére is.

utána szegények semmit nem mernek kérdezni és meg az emberre haragszom, hogy minek dorongolta le őket. Ő meg azt mondja, hogy valahol megálljt kell mondani, nála elfogyott a cérna és most tette.

Sztem te ne nagyon szólj, csak így, ahogy eddig. A párod viszont már lehetne egy kicsit határozottabb.

2009. júl. 4. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!