Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megtámadott mit csináljak?

Anyám megtámadott mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez egész úgy kezdődőtt hogy én viccből úgy csináltam mintha megpöckölném a fülét(tudom hülye ötlet volt),erre ő tiszta erejéből elkezd ordítani velem,kétszer fejbevág a kezével aztán egy kispárnával kezd el ütni.Odébb megyek ráordítok hogy normális vagy?Szerinte tiszta erőből megpöcköltem a fülét ami neki nagyon fájt(pedig hozzá se értem).Erre mondom mit hazudozol ilyeneket?Aztán odajön és megrángat.Utána meg torka szakadtából üvölt velem vagy 10 percig.Aztán lemegyek a szobámba ,jön utánam ordítva.Azt elfelejtettem írni hogy ezt a "viccet" azért csináltam mert kértem hogy öleljen meg,de szart rám mert játszott a telefonján,aztán mikor odamentem hozzá elkezdett fintorogni rám mintha valami leprás lennék.

2016. okt. 25. 23:15
1 2 3 4 5 6
 31/53 no89 válasza:
88%
Szerintem adj neki egy csicskalángost hogy tudja hol a helye :D !!!!
2016. okt. 26. 13:13
 32/53 anonim ***** válasza:
95%
Most ezt komolyan egyesek normalis viselkedesnek tartjak egy edesanya reszerol? Ha a gyerekem olelesre vagyik, eldobok mindent, es megolelem, ha meg mar kamasz, akkor plane, a legzurosebb korszak. Elsodleges feladatunk a gyerekeink erzelmi szuksegleteirol gondoskodni. Hogyan tudja majd a tarsat szeretni, a gyerekeirol gondoskodni, adott esetben az oreg szuleit istapolni, ha nem kap gyerekkent szeretetet?
2016. okt. 26. 13:23
 33/53 anonim ***** válasza:
92%
Az anyai olelesre egy kamasznak is szuksege van, de meg maganak sem vallana be a vilagert sem. Epp ezert olyan nehez ez. De ha a kamasz gyerekem "onkent" odajon, hogy oleljem meg, hat az biztos, hogy nem a telom lesz a fontosabb. (Most meg csak 7 eves es 1 eves a ket gyerekem.)
2016. okt. 26. 13:26
 34/53 anonim ***** válasza:
93%
Azok gyereke sem szívesen lennék, akik a kérdezőt hibáztatják és egyetértenek az anyuci viselkedésén. Komolyan, egy pöckölésért megrángatnátok valakit?? Ha engem így megtámad anyám, és igen ez támadás, vagy megrángatom, vagy megyek az ügyeletre látleletért.
2016. okt. 26. 13:48
 35/53 anonim ***** válasza:
12%

Én anyám sem ölelgetett, csak ha pénz kellett neki...Mégsem jutott eszembe, hogy "pöckölgessem" a fülét. Nem a haverom, hanem az anyám volt.

Egyik oldalról sem helyes a viselkedés, ez biztos.

Kérdező: ha ilyen anyád, nőj fel, és költözz el. Én ezt 17 évesen tettem meg (nővérem segítségével). Azóta eltelt 15 év, nem találkoztam, nem beszéltem anyámmal, és boldog az életem.

2016. okt. 26. 14:04
 36/53 anonim ***** válasza:
95%

Már megint a kádár rendszer nevelte aberrált szülők szidják a gyareket, akinek az anyja ugyanolyan, mint a szidalmazók. Azt hiszem, hogy nagyon durva társadalmi süllyedés lesz a követkrző generációból.

Kérdező! Nem, nem te vagy a hibás.

2016. okt. 26. 14:19
 37/53 anonim ***** válasza:

Miért beszélsz vele?

Keress szerelmi párkapcsolatot ha készen állsz rá, addig barátokat.

2016. okt. 26. 14:29
 38/53 anonim ***** válasza:
90%

szerintem ez kamu, de ha valami folytán mégis igaz lenne, leírom a véleményem:

Itt mindenki hülye?! Azzal kezdte hogy csak úgy tett MINTHA megpöckölné a fülét :/

Amúgy meg egyáltalán nem jogos az anyuka kiakadása, EZ ALAPJÁN (mert ugye nme ismerhetem)egy hisztis p*csa, aki lehet nem is érdemli meg a tiszteletet :/ már nem azért, de azon a 4 percen , meg a szülésen kívül mást is fel kéne mutatni a szülőnek,(mert az hogy pl vesz neki kaját, vagy ruhákat nem egyenlő a törődéssel) azért hogy tiszteljék ..Én pl nem értem, hogy aki így reagál,ilyen könnyen elveszti az önuralmát(felnőtt ,érett emberként),az hogy akar pédát , és tiszteletet mutatni a gyereknek. .Jaa meg kérte hogy ölelje meg.. aki még erre sem képes , akkor hogy hívhatja magát anyának? pofám leszakad :/

amúgy meg jó lenne tudni a kérdező korát

2016. okt. 26. 14:31
 39/53 anonim ***** válasza:

A kérdést felrakta a kérdező az este, éjfél előtt.

Ma d.e. amikor felébredt, 10 óra körül írt ide egy választ, és még egy másikat kb. 11-kor, azóta pedig meg sem szólal.

Ezek szerint iskolába nem jár, különben délelőtt nem netezett volna. Ha dolgozik, és délutáni műszakos, akkor logikus, hogy most estig nem jelentkezik.

Ez esetben viszont már nem olyan kisgyerek, hogy ilyen fülpöckölős események miatt legyen ekkora családi cirkusz, mint amit fent írt.

Szóval nem tudom hova tenni ezt az egészet.

Meglehet, hogy inkább kitalált mese, és arra való, hogy jókat nevessen azon, mennyire egymásnak ugrottunk itt, mi, felnőttek.

2016. okt. 26. 14:42
 40/53 anonim ***** válasza:
Lehet, h a 41-esnek van igaza. Mindenesetre tanulságos volt olvasni a kommenteket :(
2016. okt. 26. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!