Anyám nem engedi, hogy kommunikáljak a barátommal skypon?
Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy a skypon beszélgessek valakivel... Reggeltől-Estig, mert ő nem szeretné hallgatni! 49 éves az anyukám!2016. okt. 11. 14:59
1/25 anonim válasza:
Akkor ne beszélgess reggeltől estig! Tényleg rohadtul idegesítő lehet!
Tanulás? Házimunka?
2/25 anonim válasza:
Senki nem akarja reggeltől-estig a ti beszélgetéseteket hallgatni.
Nincs más dolgod?
3/25 anonim válasza:
Igaza van, én sem szívesen hallgatnám, hogy enyelegtek reggeltől estig.
4/25 anonim válasza:
Reggeltől- estig otthon vagy??? suli?
5/25 A kérdező kommentje:
Hétvégén van ez inkább, de csak vasárnap! Tanulni tanulok! A tanulásommal nincsen gond!
2016. okt. 11. 15:05
6/25 A kérdező kommentje:
Házimunkámat is mindig megteszem, amit kér... De ez annyira nem fer, hogy tanulás után nem kapcsolódhatok ki a haverommal!
2016. okt. 11. 15:06
7/25 anonim válasza:
Tudom, hogy régimódi vagyok, de talán ha találkoznál a "haveroddal" nem kéne otthon azt hallgatni, hogy vele dumálsz egész nap.
Vagy beszélj vele olyan helyen, ahol magadra tudod zárni az ajtót, és nem hallják a beszélgetéseteket.
Engem is idegesítene az biztos.
8/25 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtam a kérdést, mert a telefonnal nem tudok több mondatot leírni! A tanulással és a házimunkákkal sincsen gond! A testvéremre sosem szól, hogy miért beszélget folyamatosan! Rám mindig szól!
2016. okt. 11. 15:13
9/25 anonim válasza:
A tanulást kicsit vedd komolyabban, hogy tudd, nem teszünk midnen mondat végére felkiátójelet, csak a felkiáltó-, felszólító-, és óhajtó mondat végére.
Kijelentő mondat végére pont kell.
10/25 A kérdező kommentje:
Ideges állapotban vagyok, bocsánat. Azért teszek felkiáltó jelet a mondataim végére. Akkor bezárom az ajtót és, akkor elég halkan fogok beszélni
2016. okt. 11. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!