Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi, hogy kommuni...

Anyám nem engedi, hogy kommunikáljak a barátommal skypon?

Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy a skypon beszélgessek valakivel... Reggeltől-Estig, mert ő nem szeretné hallgatni! 49 éves az anyukám!

2016. okt. 11. 14:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Nahát, és erre a magad eszétől nem jöttél volna rá?

Na látod, ezért nem akarják, hogy szkájpolj, hanem inkább tanulj, mert ilyen ostoba maradsz.

2016. okt. 11. 15:30
 12/25 anonim ***** válasza:
98%

Maunika, idegállapotba gyöttél? :D

Tanulj, vagy elvisz az rödög :D

2016. okt. 11. 15:33
 13/25 anonim ***** válasza:
98%
De hát MÁÓNIKA idállapotban vótam' !
2016. okt. 11. 15:38
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Csillagom, kommunikálhatsz Skypeon, nem csak beszélgetni lehet: írjál neki.
2016. okt. 11. 15:40
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Kivel akarsz egész nap beszélgetni? Hogy jön ide, az hogy hány éves anyukád? Te hány éves vagy? (Csak mert nagyon zagyva amiket írsz.)
2016. okt. 11. 15:43
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

Ahogy már valaki írta is, én sem értem, hogy mi a fenéért nem jöttök össze személyesen a haveroddal, nálatok, vagy náluk - esetleg a parkban egy padon - és beszélitek rongyosra a szátokat.

Hallottatok már a személyes kontaktus varázsáról?

Szakadjatok már le a qrva gépekről!

2016. okt. 11. 16:19
 17/25 A kérdező kommentje:
15 éves/F vagyok! Mondjuk játszunk egy játékkal! És azért kell a skype!
2016. okt. 11. 16:46
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Higgadj már le, kezd káprázni a szemem a felkiáltójeleidtől. Maunika :D

Így egész másképp fest a dolog. Igaza van, ki kíváncsi rá, hogy k.vaanyáztok valami játékban?

2016. okt. 11. 16:48
 19/25 anonim ***** válasza:
87%

Egész nap azt hallgatni, hogy kiabáltok játék közben fenomenális érzés lehet, valóban! Nem elég, hogy a dumálást kell hallgatni egész vasárnap, ráadásul még értelmetlen dolgok miatt is, mint játék közben.

A szüleid helyében vasárnap éjszaka, amikor alszol, jó hangosan nyögve szexelnék a szobád ajtaja előtt. És az még értelmes időtöltés is,lenne!

2016. okt. 11. 16:52
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
Az engem is idegesítene, ha vki mellettem reggeltől estig beszélne, pofázna. 1-2 óra bőven belefér, utána chateljetek... nem halsz bele, ha nem 12 órán keresztül hallod a hangját, csak 2-n!
2016. okt. 11. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!