Anyám megtámadott mit csináljak?
"nem értem én ezt az ölelés mániás kölyköket, jó én is igényeltem de 7 évesen most meg minden kamasz sír-rí hogy nem szeretik eléggé"
Meg egy csomó szülő is sír-rí, hogy felnőtt gyereke rá se b@ssza az ajtót, vajon miért lehet ez, mikor ő mindent, de mindent megadott neki. Ja persze, csak a szeretet ment luxusszámba...
Nem csak addig "kell" szeretni, szeretgetni a gyereket, amíg pici meg aranyos. Utána is "megérdemel" néhanapján egy ölelést, ne adj isten, egy puszit. Főleg ha igénye is van rá.
"kértem hogy öleljen meg,de szart rám mert játszott a telefonján,aztán mikor odamentem hozzá elkezdett fintorogni rám mintha valami leprás lennék."
Ha ezt egy párkapcsolatban élő férfi vagy nő írta volna ki, már röpködnének az "azonnal válj el/hagyd ott", "ez mekkora paraszt", "a párod nem szeret téged" kommentek.
De tudom én, a gyerek azért gyerek, hogy tűrjön.
Amúgy a kérdező figyelemfelhívási kísérlete valóban hülye ötlet volt, az anyuka viselkedése viszont minősíthetetlen. Lehet, hogy frusztrált a munkakeresés miatt, de ezt talán nem a gyerekén kellene levezetni.
Az nem úgy van ám, hogy az orvos gyógyultnak, azaz munkaképesnek nyilvánítja, és nem megy vissza dolgozni, hiszen nem fog tudni elszámolni a hiányzó napokkal.
Ha pedig csak te gondolod úgy, hogy már meggyógyult, de az orvos még mindig táppénzes állományban tartja, akkor viszont miért is ne lehetne otthon??
Olyan sok ilyen kerdes van :( Kerted, h oleld meg, de szart rad :( Aztan csodalkozik az ilyen szulo, ha oregkoraban, mikor segitsegre szorul, a gyerek le se sz.rja. Mert "halatlan". Megis mit kene meghalalnia?
Most csak altalanossagban beszelek, nem pont a kerdezo anyukajara mondom, nem tudhatom, milyen ember.
(Tudom, h a valaszom 0%-ban hasznos, mert nem segit a kerdezonek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!