Mennék pár osztalytarsammal szórakozni de anyám nem enged, mit tegyek?
Most lettem 9.-es, és mar szinte az egesz osztallyal osszebaratkoztam. Hivtak este kocsmaba mondtam anyumnak azt mondja nem mehetek csak uditot inni (?)
En ugy szeretnek menni es szinte az egesz osztaly ottvan vagyis inkabb a barati tarsasagom es tok cink azt mondani nekik hogy bocs de anyám nem enged
Szerintetek
15/f
Tudod mi a "tök cink"?
Kilencedikesként "baráti társasággal" kocsmázni.
Még csak október van. Először ismerd ki őket rendesen, és utána hívd őket barátoknak.
A kocsmázás pedig nem szórakozás. Én például 16 éves lány létemre simán körberöhögnélek, ha azzal jönnél nekem, hogy te kocsmában voltál azelőtt este. Mert sokkal cikibb, mint mozizni, vagy csak simán elmenni valamerre.
Lehet engem prűdnek meg maradinak nevezni, de szerintem egy srác ne ezt csinálja már 15 évesen.
Ha azzal jössz, hogy "de mindenki ezt csinálja", vagy "sokan ezt csinálják", arra az a válaszom, hogy...Na és? Neked be kell állni a sorba? :)
Elsős középiskolásként már kocsmába mennétek.
Egy fészkes fenét engednélek!
És ha jól értem, eleve abból indultok ki, hogy ott alkoholt fogtok fogyasztani.
Na, az ilyen barátoktól (ivócimboráktól) azonnal hatállyal el is tiltanálak. Ilyenekkel nemhogy kocsmába, de sehová nem engednélek!
Ezelőtt 7 évvel voltam gimiben elsős. Már anno is ment a péntek esti/szombat esti bulizás. Ugyanúgy csináltuk 9-esen. Semmi extra nem volt benne.
Nem feltétlenül kell berugni, vagy sokat inni, akár inni.
Amúgy nem értem amit írsz. "Azt mondja nem mehetek csak üdítőt inni". Ez mi? Hogy elmehetsz de nem ihatsz piát? Vagy mi? Mert ha igen, akkor iszol max 1 sört, azt úgysem veszik észre.
Na mindegy, ha pedig kamuzni kell akkor találj ki valamit, hogy miért nem mehetsz. Vagy elvagy tiltva, stb.
Milyen kocsma az, ahol kiszolgalnak egy 15 evest? Vagy Kirgizisztanban rugnatok be?
Amugy anyadnak helyen van az esze, ennyi idősen maradj otthon es fekudj le meg ejfel elott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!