Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megtámadott mit csináljak?

Anyám megtámadott mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez egész úgy kezdődőtt hogy én viccből úgy csináltam mintha megpöckölném a fülét(tudom hülye ötlet volt),erre ő tiszta erejéből elkezd ordítani velem,kétszer fejbevág a kezével aztán egy kispárnával kezd el ütni.Odébb megyek ráordítok hogy normális vagy?Szerinte tiszta erőből megpöcköltem a fülét ami neki nagyon fájt(pedig hozzá se értem).Erre mondom mit hazudozol ilyeneket?Aztán odajön és megrángat.Utána meg torka szakadtából üvölt velem vagy 10 percig.Aztán lemegyek a szobámba ,jön utánam ordítva.Azt elfelejtettem írni hogy ezt a "viccet" azért csináltam mert kértem hogy öleljen meg,de szart rám mert játszott a telefonján,aztán mikor odamentem hozzá elkezdett fintorogni rám mintha valami leprás lennék.

2016. okt. 25. 23:15
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem rosszul esett neki( talán tiszteletlennek érezte) hogy így humorizáltál. Nem mindig van az embernek hozzá hangulata. Ahogy utána beszéltél meg olaj a tűzre. Nem védem , nem tudom ez milyen. Nekem elég elfoglaltak a szüleim alig látom őket, de olyan volt már hogy idézem : Egyszer ülök le, de neked akkor kell megszòlalni" Na azòta nincs ilyrn problémájuk velem.
2016. okt. 25. 23:24
 2/53 anonim ***** válasza:
55%
Neki nem való gyerek és te se nagy normális. Ne csinálj legközelebb ilyesmit. Ennyit tehetsz.
2016. okt. 25. 23:43
 3/53 anonim ***** válasza:
54%
Ebben a sztoriban mindketten megéritek a pénzetek...
2016. okt. 25. 23:48
 4/53 anonim válasza:
32%

Lehet, hogy ingerült volt -ilyenkor az emberhez jobb hozzá se szólni-.

Én azt javaslom, hogy aludjatok rá egyet és holnap megbeszélitek, ha nem tudjátok megbeszélni esetleg az megint olaj a tűzre akkor húzd meg magad kukán jobban jársz, lehet egy-két hétig harag lesz köztetek úgyis elmúlik. Megjegyzés: nem mindenki vevő minden poénra és lehet elszakadt a húr :|, de ilyen szülőt, a telefon fontosabb a gyereknél.

2016. okt. 25. 23:49
 5/53 anonim ***** válasza:
68%

Egyszer én is csináltam ilyet, valamelyik szülőmmel, és hasonló volt a reakciója. Sose csináltam nála többet, utána meg mondta, hogy miért vagyok olyan elhidegült vele...

Idegbeteg szülőnek nem való gyerek, nem normális reakciók ezek. Én legalábbis sosem tennék ilyet.

Valamilyen kikezeletlen betegsége van az ilyennek, orvosért kiált.

2016. okt. 26. 02:05
 6/53 anonim ***** válasza:
25%

Velem csinaltad volna, nem uvoltoztem volna veled. Es parnaval sem csapkodtalak volna. Csak a kezemmel, egyet, de akkorat, hogy a fal adta volna a masikat.

Az utalt osztalytarsadnak pockolheted a fulet (ha az nem ver szarra erte), de a szuleiddel nem "viccelodhetsz" igy.

Az egy mas kerdes, hogy utana meg felakasztanam magam, hogy ilyen hulyegyereket neveltem, akinel a pockolgetes az viccnek minosul es a szeretet kifejezesenek a jele (azt akartad, hogy megoleljen... aha)

2016. okt. 26. 03:00
 7/53 anonim ***** válasza:
87%

Azért a hozzá sem érve úgy tesz, mintha fülön pöckölné, az nekem közel sem elég ahhoz, hogy egy oltári nagyot lekeverjek a gyereknek... Lehet, hogy nem volt nagy ötlet, de azért olyan vészesnek sem érzem, az embernek vannak hülye ötletei még felnőttként is. Plusz empatikus vagyok s el tudom képzelni, hogy a telefonon játszó, fintorgó anya ilyet vált ki valakiből akkor is, ha egészen normális ember.

Ha tényleg nem ért hozzá, azt állítani, hogy nagyon fáj, az viszont beteg dolog, úgyhogy a szülőt már nem értem meg eme szituban, sőt a püfölést sem. Stressz, idegesség esetén sem normális viselkedés ez. Erősen túlreagálásnak tűnik.

Én csittben lennék egy ideig, majd csak elhalkul a dolog. Talán mindkét félnek jobb, ha békében elvannak magukkal és másokkal...

2016. okt. 26. 03:22
 8/53 anonim ***** válasza:
42%

De az biztos, hogy ez nem így történt. Már megint egy ártatlan kamasz, aki tök ártatlan és a gonosz anya esete.

Ilyenkor mindig kíváncsi leszek az igazságra, bár azt sose tudjuk meg.

2016. okt. 26. 03:32
 9/53 anonim ***** válasza:
35%
golyós család
2016. okt. 26. 07:14
 10/53 mantis religiosa ***** válasza:
38%

Anyád valószinüleg a szeretőjével enyelgett a telefonján keresztül, mikor kizökkentetted az idilből. Ez kb. olyan lehetett neki, mint ha szex közben rányitottál volna. Megijesztette a lebukás lehetősége, ezért ennyire túlzó a reakciója.

Ha ennyire mellőznek a szüleid, tedd túl magas rajta, és tarts kutyát! Benne sosem fogsz csalódni!

2016. okt. 26. 07:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!