Anyám homofób, hogy mondjam el, hogy biszexuális vagyok?
Nem hinném hogy kitagadna, de nyilván nagyon megviselné.
Amúgy melyik nemet preferálod inkább, a sajátodat vagy a másikat?
biztos az en kornyzetem se orult volna....de szerintem akkor para, ha azonos nemu es kapcsolat mar. Ne is mondd addig.
Ferjem unokatesoja leszbi, aranyosak, olyan, mint vmi legjobb barik:D de pasiknal tenyleg fura...bocs sracok, de csajoknal, vhogy jobban elnezik ezt.
Teny a csaj szuleit is sokkolta a hir, apja depresszios is lett. Gyonyoru lany amugy es kedves. Ferjemmel 6 eve vagyunk egyutt en mar ugy ismertem, hogy baratnoje van( teny azota masik, de az is komoly kapcsolat), iden lett 30.
Van anyukadnak masik gyereke? Bocsi a hulye kerdest,de oket is szerintem az vigasztalta, ohgy masik reszrol lesz unoka. Szeretik mindket lanyugyanugy, azota elfogadtak:)
sztori ketto: egyik csaj elmeselte,hogy most csajokhoz vonzodik, elegge fekete barany lett a csaladban, de kb "kinotte", ugyanis 3-4 evre ra osszejott egy sraccal aki azota eljegyezte.
Szoval varj addig amig megtudod melyik fel, es azert mondd el, hogy pasi vagy vagy csaj?:) ugy talan konnyebb segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!