Édesanyák, ha a 18 éves lányotok kijelentené, hogy biszexuális, mit szólnátok?
Nincs sok jelentősége a kérdés szempontjából, de én a lány vagyok egyébként. Félek kicsit attól, hogy mit fog szólni anyám, ha egyszer felvállalom előtte. Nem tudnám azt mondani rá sem azt, hogy homofób, sem azt, hogy elfogadja a melegeket, mert mindig másra lehet következtetni abból, amit mond. Alapvetően olyan érzésem van, hogy baromi nehezen emésztené meg a dolgot.
Én is úgy gondolom, hogy elég hamar nyilvánvalóvá válik az, ha az ember nem hetero, csak mint tudjuk, nem mindenki van ezen a véleményen. Nem "kicsit kíváncsi" vagyok, hanem lassan két éve szeretek egy lányt, és körülbelül ugyanannyira mozgatja meg a fantáziámat a saját nemem, mint a fiúk.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
*Nem tudnám mondani rá [...]
Elnézést.:D
Nem érdekelne. Az Ő dolga. Az Ő élete. Van ideje még bőven eldönteni, kivel lesz boldog.
Nagyon ritka, hogy valaki 18 éves korában találja meg az igazit, vagy a leendőjét. Addig meg hadd éljen, majd eldől, mit akar.
Ez nem kor függvénye, hogy ki, és mi lesz a gyerekből.
Csak ne kerüljön sittre, ne drogozza szét az agyát, és lehetőleg ne szervekkel kereskedjen. :D
ui: ez groteszk humor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!