Anyám biszexuális. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Már régen is észrevettem, hogy megnézi a nőket, de igazából nem tulajdonítottam ennek semmit. Most pedig bevallotta nekem, hogy egy nővel szeretne élni és, hogy apám csak azért kellett neki mert szeretett volna egy gyereket. Nekem ez így sok. Eléggé lereagáltam...2014. nov. 4. 20:08
1/6 anonim válasza:
A biszexualitással nem kell tenned semmit, ez az ő dolga. Ha már nem élnek együtt a szüleid, akkor kevésbé durva az, amit mondott, de persze úgy is eléggé az. Azt valahogy fel kell dolgoznod. Nekem könnyen menne, mert az én apámnak nem nevezett rokonomnak tényleg kb. annyi értelme volt anyém életében, hogy megszülessek, bár anyám nem direkt csak ennyit tervezett, az azért kissé erős, bár ha a másik fél belemegy, akkor nem csap be senkit.
2/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
A biszexualitásért semmit, azért, mert kihasználta az apámat, már haragudnék. Bár lehet, hogy az is kölcsönös volt.
5/6 anonim válasza:
Hát ez így elég rossz lehet. Mi megbeszéltük, hogy már a kezdetek kezdetén szokjanak hozzá a srácok, hogy az apjuk meleg. Így kevésbé lesz talán rossz nekik. Ez hogy kb tizenévek végén, huszasévek elején megtudni, hazugságban élni, ez nem fest pozitív családképet. :/
Nehéz lehet neked. Mit mondtál neki?
6/6 anonim válasza:
Mit kéne tenned? Semmit. Az az ő magánügye. Mondjuk kár volt elmondania neked, nem tartozik rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!