Az anya-lánya kapcsolatot megronthatja, ha az anya leszbikus/biszex és egy nôvel él komoly kapcsolatban?
Elgondolkodtam rajta, hogy vajon milyen lehet egy óvodás korú gyermeknek például, hogy az édesanyja egy másik nõvel él? Az oviban a társai bántanák érte? Esetleg késôbb az iskolában? Rossz hatással lehet ez a gyermek lelkére?
Nem mondanám, hogy fenn áll ilyesmi, csak eszembe jutott.
https://www.youtube.com/watch?v=8TJxnYgP6D8
Pont, hogy a gyerekek a megértőbbek, és nem előítéletesek.
Az előítéleteket a szülők ültetik bele a gyerekek fejébe.
Ha egy meleg párra azt mondja az egyik apuka/anyuka, hogy "fiam ne barátkozz azzal a kisfiúval, mert a a szülei így romlottak, úgy romlottak" akkor alakul ki a kiközösítés oviban.
Ha saját maga alkotna véleményt, szerintem egy gyerek nem fogja kiutálni a másikat.
Pontosan,a gyerekek elfogadóak.
Én nem érzem magam már gyereknek,és nem is vagyok az,mert 18 éves vagyok(lány),és elfogadom a homoszexuálisokat,a leszbikusokat...és mindenkit!:)
A világon egy dolog igazán megvetendő:a gyilkosság.
Ha óvodában nem is, de suliban már mindenképpen menne a " hé, te tutdtad/láttad, hogy XY-ank az leszbi az anyja? " ha nem is előtte, de a háta mögött mindenképpen.
Van abban valami, hogy a szülők nevelik bele, de a gyrekeknek furcsa, ha nem a megszokottat látják. Ha a másik gyereket nem is piszkálni akarják vele, csak kíváncsiak attól az még annak a gyereknek rossz.
Az oviban talán még nem bántanák azt a gyereket, akinek az anyukája egy másik nővel él együtt, de az iskolában már valószínűbb. Tényleg minden a szülőkön múlik, hogy ők mit gondolnak erről és hogy adják tovább a gyerekeiknek.
Nagyon helyes az a videó, amit az első válaszoló ajánlott, nekem tetszett :)
Amúgy ha megnézed a videót, a legkisebbek között volt aki meglepődött, hogy van ilyen, őrületnek nevezte, de nem volt elítélő.
És volt az egyik kisfiú, 5-7 éves ha lehetett, és rögtök megkérdezte: Melegek? Ezek is melegek?
És a kérdéseknél mereven ragaszkodott ahhoz, hogy ez rossz dolog. Szerinted honnan tudja a "gay" szót? Miért van ez az elutasítás nála? Szerintem nagyon játszik a szülői befolyás.
A végén pedig csak ez a kisfiú tartja jónak, hogy nem az összes államban lehet házasodni.
Ezek szerintem elég őszinte szavak, látszik 1-2 gyerek még nem hallott a dologról stb.
Egyáltalán nem rossz a kíváncsiság.
Mondjuk iskolában felmerül. Na és. A többiek a gyereket már ismerik, és ismerni fogják még hosszú évekig, így a véleményüket a gyerek alapján alakítják majd.
Tehát mikor látják hogy a haverjuk mennyire normálisan áll a számukra különös felálláshoz, az ő véleményük is úgy fog formálódni hogy "na és, mi van abban".
Miért hiszik azt, hogy aki meleg, a gyereke előtt szexel?
Vagy "bevonja"?
Akik ezt gondolják, a heteró szexuális kapcsolatukba bevonják a gyereküket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!