Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Hol ismerkedjen, aki komoly kapcsolatot keres?
Már annyi ilyen kérdés van..fogalmam sincs, én sem találok. Társkereső szar, eltűnnek mindig, nem akarnak találkozni..bulik meg tele vannak nyomulós, férfias, ronda lányokkal (nem érdekel, hogy a külső nem minden).
Nekem álmaimban van pár lánytípus, de ők általában meg heterok. A legjobb, ha sokat mész összevissza, sok embert megismersz és lehet, hogy pont a suliban, vagy a munkahelyeden lesz egy lány, aki szimpi és ő is benne lenne az ismerkedésben.
2013. máj. 24. 15:05
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, amûgy nincsenek nagy igènyeim, de a fèrfias lányok nekem se jönnek be. A hosszabb fekete vagy sötètbarna hajúak jönnek be. Alkatilag átlagos. Tetkò, piercing vègülis mind1, de azert ne legyen sok belölük. Meg snnyi, hogy a nyugidabbak inkabb.
Amit én tapasztaltam eddig, hogy ha nem vagy tipikus "leszbis" csaj, tehát mondjuk senki meg nem mondaná rólad, nem harcolsz a melegek jogaiért és nem vagy agyontetoválva, akkor nem nagyon keltesz feltűnést és nem is igazán foglalkoznak veled. Néha akad 1-1 fiús csaj, aki szexelni akar, vagy 30-as évei végén járó nő, aki rátapad az emberre, de nem igazán tudsz válogatni, mert nem lehet rólad megállapítani, hogy érdekelnek a lányok. Én pl. eddig csak úgy tudtam ilyen helyzetbe kerülni, hogy volt olyan barátnőm, aki mutatott hajlandóságot a dologra, vagy pedig kiszemeltem egy lányt és elkezdtem próbálkozni, hátha meg lehet törni a hetero életvitelét.
2013. máj. 24. 16:10
4/14 A kérdező kommentje:
Rólam nem mondaná meg szerintem senki :/ Abszolút nem vagyok fiús, és nem is a fiús lányok jönnek be, szóval nem egyszerű. Szerintem, aki hetero, nem igazán lehet áttéríteni.
Én kb. fél éve jöttem rá arra, hogy leszbikus vagyok és nem biszex. Beleszerettem egy lányba és azóta rá sem bírok nézni a férfiakra. Ő életem szerelme, nyáron tervezem megkérni a kezét. Hogy hogyan ismertem meg? Teljesen véletlenül egy barátnőmön keresztül. :) Szóval szerencsés vagyok. Soha életemben nem gondoltam társkeresőzni. Ha eljársz más városokba is bulizni, stb. akkor van esély arra, hogy megismerj valakit. ;)
2013. máj. 25. 11:03
Sziasztok.
Én egy ismerkedős oldalon ismertem meg egy nőt. Külföldön lakom jelenleg, s egyszer csak rám írt, nagyon jókat beszélgettünk, s nagyon megkedveltük egymást. Talán lesz is belőle valami. :)
Nagyon nincs más lehetőséged, mint bulik, társkeresők, vagy hogy nyitott szemmel jársz a világban.
Amúgy nekem meg pont hosszú fekete hajam, s egyáltalán nem látszik rajtam, hogy leszbikus vagyok.
A való életben szerintem nehezebb, főleg ha nem is jársz melegek látogatta helyre, így tényleg csak a szerencsén múlik, hogy mikor találsz valakit :)
2013. máj. 25. 15:32
Tényleg nagyon nehéz ismerkedni úgy, hogy ha nem vagy az a tipikus leszbis csaj. Akiről süt, hogy az! Nekem is ez a problémám, nem vagyok az a tipikus leszbikus, hanem az a nőies nő, akiről nem gondolják hogy leszbikus! És így tényleg nem sok lány érdeklődik. A tárkeresők meg szarok, be"like"olnak aztán se nem írnak semmi. Nagyon nehéz társkeresőn ismerkedni, én már le is mondtam ezekről... egyszer majd jön valaki, ha akar, nem erőlködöm már :)
21/L
2013. máj. 25. 16:40
Úgyis azt mondják, hogy aki az életünk része kell legyen, az előbb-utóbb benne is lesz. :) Úgyhogy én is csak várok. Mondjuk rólam nem tudom mennyire lehet megmondani. Rövid hajam van, de nőiesebb vagyok, nem az a tipikus fiús. Talán elgondolkodik 1-2 ember, ha meglát, mert "gyanúsnak" talál, de konkrétan még senkitől sem hallottam azt, hogy sütne rólam a dolog.
2013. máj. 25. 19:44
az is a baj, hogy általában a lányos leszbikusok fiús lányokra buknak... itt szoktam mindig koppanni... am én a bulihelyeket ajánlanám , illetve a bárokat.
2013. máj. 25. 23:48
Utolsó, ez nem törvényszerű... Én is és a barátnőm is nőiesek vagyunk és egyikünk sem bukik a fiús lányokra. Annyi, hogy rövid a hajunk.
2013. máj. 26. 11:08
Kapcsolódó kérdések: