Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy elvált egygyermekes anyuka az interneten hol ismerkedjen, hogy komoly kapcsolatot tudjon kialakítani, és ne a kalandokat keresők találják meg? 27L
Bárhol,de vigyázz!
Egyébként "kaland keresők" mindenhol vannak..
Hát az internetes társkereső oldalakon elég necces, sok a kalandor és a kamu k...ög. Sajna engem jól le.....tak. :(
Próbálkozz pl baráti körben.
Második, nem értem mit akarsz a bírósággal. Közös megegyezéssel váltunk el, és a mai napig jóban vagyunk, főleg a közös kisfiunk miatt, tehát ha arra gondoltál, hogy a bíróságon a volt férjemet keressem meg, hát komoly kapcsolat miatt nem fogom.
Kedves harmadik, a baráti körömben mindenki boldog párkapcsolatban él, és valamiért jobban szeretnék a neten ismerkedni, hogy ne a külső, hanem a belső legyen inkább meghatározó. (A volt férjemet is a neten ismertem meg annó 8 éve.)
Társkereső.
A gyerek ne az első képen vagy az első mondatban legyen!
Nem apukát keresel, remélem... mert akkor török férfival ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!