Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy elvált egygyermekes anyuka az interneten hol ismerkedjen, hogy komoly kapcsolatot tudjon kialakítani, és ne a kalandokat keresők találják meg? 27L
paratlan.hu
randihely.hu
nlcafe.hu
freelove.hu
netrandi.hu
A bemutatkozásod vége felé, vagy ha fix helye van, akkor ott legyen csak kiírva, hogy gyereked is van (az elvált nők 90%-ának van amúgy). Ne írd, hogy anyuka vagy és ne a címképben legyen a gyerek.
A nők 99%-a azt írja, hogy komoly kapcsolatot akar - az is, aki még a mellét is rögtön megmutatja.
Látszania kell a leírásodból és a képeid jellegéből is, különben senki sem hiszi el.
"képet egyenlőre nem raktam fel arra az oldalra"
Ez 2 okból sem jó ötlet:
- sokan csak a "friss húst" keresik - később már rá se néznek.
- képet az nem rak fel, aki házas és félre akar /%)Ö=()
A férfiak kép nélkül gyakorlatilag nem fognak kereseni!!!
Max. az, akinek minden mindegy.
Kedves utolsó, pedig nem vagyok házas, és amíg az voltam se ....félre, ahogy fogalmaztál.
Ha valaki majd a leírás alapján úgy gondolja, hogy szeretne megismerni, akkor elmondom neki hogy hívnak, és az iwiwen láthat 26 képet is akár, köztük frisseket, alig 1 heteseket. De ne külső alapján kezdjenek már el akkor is ítélni, mikor egy érdeklődő levél megírásáról van szó.
Sajnos ez így nem működik.
Ha nem teszel fel képet, akkor NEM FOGNAK KERESNI.
Nem lesz alkalmad bármit is mondani - kivéve annak a pár embernek, akit írtam.
A (férfi) embernek egyszerűen nincs ideje arra, hogy írjon az olyan nőknek, akik első ránézésre nem tetszenek. Márpedig kép nélkül nem lehet megmondani, hogy tetszik-e.
Ez ellen lehet tiltakozni, de akkor is így történik.
És kép nélkül tényleg csak a rondák és a házasok szoktak írni: tehát ha te is így írsz, akkor mindenki úgy gondolja majd, hogy te is ilyen vagy.
Ronda vagy házas nőnek pedig NEM írunk, és kész. Nem kell vonzani a bajt, jön az sokszor magától is.
Én nő vagyok, de én sem foglalkoztam kép nélküli pasival. Egyszerűen nincs időm rá, ebben a felgyorsult világban, a több száz v. ezer felhasználó mellett nem lehet. Amellett hogy szelektálni kell és ezt kép alapján is teszi az ember, nem szeretem a meglepetéseket és ezért kép nélküli ember nem érdekel. Viszont teljesen megértelek, mert én is fiatalon vagyok egyedül egy kisfiúval és sokáig kerestem neten társat (3 évig), komolyabb eredmény nélkül. Végül feladtam, így már nem vagyok fenn sehol. Sajnos azt kell mondjam, a férfiak selejtként kezelik a gyerekes nőket. De ezt részben meg lehet érteni, hiszen biológiailag arra vannak programozva hogy minél több SAJÁT gyerekük legyen és ne idegenekét neveljék. (Míg mi nők képesek vagyunk gondoskodni bárki gyerekéről, mert mi meg a gondoskodásra, önfeláldozásra kódolódtunk. ld. anyai ösztön). Egyébként nem értem mit kell félni, rejtegetni a munkádat. Annyira csak nem lehetsz híres (hírhedt), hogy ez bárkit is zavarjon, vagy direkt azért akarjon összejönni veled hogy majd pénzügyi tanácsot kér közben.
Szóval ha társat akarsz találni a neten (v. bárhol) ahhoz rengeteg idő kell. Meg kell találni azt, aki nemcsak elviseli a gyerekedet, hanem aki megértéssel és szeretettel (!) tud és akar (!) hozzáállni a gyerekhez és a gyerek igényeihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!