Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy elvált egygyermekes anyuka az interneten hol ismerkedjen, hogy komoly kapcsolatot tudjon kialakítani, és ne a kalandokat keresők találják meg? 27L
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 16:55
31/54 anonim válasza:
Az iwiw profilod ne ajánld, mert már nincs iwiw.
32/54 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs iwiw, de nem is mai a kérdésem, tehát már a korom is több, mint a kérdésemben, csak most találtam meg ismét, mert már megint aktuális.
2014. nov. 22. 17:54
33/54 anonim válasza:
Lusta vagy élőben ismerkedni, de lehet nem érsz rá, de akkor is a neten keresztül kevés az esély, hogy "komoly" kapcsit találj és ebből csak kihasználtság van és csak kalandok valósulnak meg, de komoly kapcsi az szinte elenyésző.
Nehéz neten kiszűrni, hogy ki mit akar, mert nem látod és írni lehet bármit.
Az egész egy fárasztó és idegesítő dolog egy idő után, de sok szerencsét.
34/54 anonim válasza:
Fú tényleg, a dátumot nem is néztem, bocs. Ha egyedül lennék, lennék a társad. 41 vagyok :-). Akik itt olvassák egyedülállóként, ne féljenek egy egygyerekes anyukától. Sok sikert!
35/54 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó, ez aranyos volt tőled. :) 32N
2014. nov. 23. 19:56
37/54 A kérdező kommentje:
Ezzel a kérdésemmel kapcsolatban egyetlen egy, akinek válaszoltam is és kérdeztem is vissza, de azóta "sincs se kép se hang" tőle.
2014. nov. 25. 19:03
38/54 anonim válasza:
Nem értem miért félnek egy gyerektől? Azt mondod szép vagy, jól is keresel, gyerek is van. Mi kell még?
39/54 A kérdező kommentje:
Átlagos kinézetű vagyok, de már másik állásom van 3 éve, tehát a keresetem abban nem számít jónak, így azon is problémáznak sokan, hogy nem vagyok eleresztve anyagilag, sőt....
2014. nov. 29. 13:16
40/54 anonim válasza:
Van egy barátom 200-at keres üllőn lakik, olyan 35 éves, van autója. Neki a gyerek nem akadály. Átlagos kinézetű, mérnök srác. Ha jó, akkor írjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!