Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy elvált egygyer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy elvált egygyermekes anyuka az interneten hol ismerkedjen, hogy komoly kapcsolatot tudjon kialakítani, és ne a kalandokat keresők találják meg? 27L

Figyelt kérdés

2010. márc. 7. 16:55
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

interneten ne ismerkedj mer nem ismered ki jól az embereket...inkább az ismeretségi körböl vagyfélismerősök közül válaszz

F/16

2010. márc. 13. 21:51
 22/54 anonim ***** válasza:

"a férfiak selejtként kezelik a gyerekes nőket."

"mi meg a gondoskodásra, önfeláldozásra kódolódtunk. ld. anyai ösztön)."

Azért ne általánosítsunk.

Egyrészt bizonyos kor fölött nagyon ritka a gyermektelen nő. Itt már inkább az a kérdés, hogy hány gyereke van?

Nem lehet selejtként kezelni a nők 89%-át egyszerre...

A másik, hogy hallottam már olyan nőről, aki a leendő párja gyerekeit már látatlanban is gyűlölte. Itt kért tanácsot valahol, hogy mit kezdjen velük, hogyan tüntesse el őket a leendő párja életéből.

2010. márc. 13. 22:56
 23/54 A kérdező kommentje:

Kedves női válaszoló, nem vagyok annyira se híres és se hírhedt. Nem rejtegetem a munkámat, mert büszke vagyok rá, hanem az a problémám, hogy ha valamelyik ügyfelem megtalálna ott, nem venne elég komolyan, mert nálunk elvárt, hogy aki itt dolgozik, senki ne tudja rólad, hogy neked is vannak problémáid, mivel ezeket otthon kell hagyni. Otthon hagyni ezeket nem tudnám úgy, hogy közben az frusztrálna, hogy ugyan melyik az, aki tudja, hogy társat keresek. Lehet, hogy ez gyerekes gondolkodásmód, és nem vagyok már kamasz, de ez vagyok én.

Azt nem vettem észre, hogy selejtként kezelnék az olyan nőket, akiknek gyerekük lenne, inkább azt, hogy úgy állnak hozzájuk, hogy nekik már úgyis mindegy, miért nem a gyermekük apjával vannak.

De nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem apát keresek a gyermekemnek, persze fogadja őt el, ne utálja a gyerekeket, de elsősorban társat szeretnék, bármennyire is önzően hangzik.

Kedves utolsó igazad van, nem lehet általánosítani, mert ugyanúgy nőben is van olyan, aki nem választana férfiban olyat, akinek gyereke van, még akkor sem, ha nem is vele élnének.

2010. márc. 14. 09:02
 24/54 A kérdező kommentje:

Kedves 16 éves, sajnos nincs időm élőben ismerkedni, sem pedig kedvem ahhoz, hogy ha a külsőm megfelel neki, nem is akar tovább jutni, csak meg akarjon......

Az ismerettségi körömben pedig nincsenek olyanok, akikre úgy tudnék tekinteni, mint több mint barát.

2010. márc. 14. 09:04
 25/54 anonim ***** válasza:

22:56: Azt a mondatot csak úgy van értelme elemezni, ha a másik párjával teszed. Ez a kódolt viselkedés persze nem általános, vannak kivételek de alapvetően ezeket a tulajdonságokat hordozzuk.

A selejt-érzést meg azért írtam, mert tapasztaltam: ha megtudták hogy van gyerekem, nem is érdeklődtek, vagy ha már írtak eltűntek. Ez mi ha nem selejt-érzés? hogy a gyerekes senkinek sem kell, mintha valami leprás lennék csak azért mert gyerekem van?

Kérdezőnek: Azért mert nem apát keresel neki attól még elvárható a szeretet, ugyanis nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szeretek megtűrt személyként élni sehol. És ezt a gyerek megérzi és kihat az életére. Az igényeihez való alkalmazkodás pedig az, hogy a ti igényeitek ne szorítsák háttérbe a gyerekét (kisajátítás), mert az megint káros rá nézve. Úgy legyél önző, hogy ne árts neki mert ez mindennél fontosabb és egy pasi sem ér annyit hogy a gyerek élete tönkremenjen.

Ezt is tapasztalatból írtam.

A munkáról: a társkeresés magánügy, senki nem kérdezi a melóhelyen hogy ugye társat keresel? mellesleg a társkeresés az élet velejárója. Teljesen mindegy ebből a szempontból hogy hol keressük. Szerintem nincs olyan ember aki ez alapján ítélne meg, ettől ne félj. Főleg mivel többnyire nicknevet használnak ezen az oldalon, senki nem fogja tudni az igazi neved (ezért ne ajánlgasd az iwiw-es profilod) és csak akkor tud meg rólad többet ha komolyan érdeklődik és irántad nem pedig a munkád iránt.

2010. márc. 14. 10:25
 26/54 anonim ***** válasza:

ja és még a 22:56-osnak visszatérve mert ez lemaradt:

azt hiszem 3 év aktív keresés után már általánosíthatom a netes férfiak hozzáállását mert ez az idő eléggé reprezentatív. ha találkoztam volna egyetlen kivétellel is, már nem írtam volna amit írtam.

2010. márc. 14. 10:28
 27/54 A kérdező kommentje:

Igazad van abban, amit írtál, mert nálam is volt már olyan, hogy élőben jól elbeszélgettünk egy ismeretlennel, aki leszólított, amíg ki nem derült, hogy van gyerekem, mert akkor rögtön mondta, hogy bocsi, de nem érek rá.

Mondjuk megtűrt személy nem is szeretnék lenni, főleg, mert nem költöznénk el otthonról semmi pénzért, mert költöztünk már eleget, mielőtt a saját lakásunkba költöztünk volna. De ha valaki ideköltözne sem éreztetném vele, hogy ő csak megtűrt személy nálunk.

Figyelembe veszem, hogy a kisfiamnak mi a jó, ezért is találkozhat bármikor az apukájával, mert azért mert mi nem tudtunk együttélni, még nem kell neki a hiányában szenvednie.

2010. márc. 14. 12:14
 28/54 anonim ***** válasza:

persze értem. a megtűrt személy hasonlatot a gyerek vs. új pasi kapcsolatra értettem. Vagyis ha a pasi csak megtűri a gyereket, de nem tudja szeretni akkor az együtt élés siralmas a gyerekre nézve.

mondjuk arra én is kiváncsi lennék, hogy a férfiak miért ennyire gyerekellenesek ha egy másik férfi gyerekéről van szó. úgy értem, hogy ezt hogyan élik meg?

az én helyzetem többszörösen is kétségbeejtő: a korombelieknél abszolút szóba sem jöhetek a gyerek miatt, a családban gondolkodást háttérbe szorítja minden felszínes, fiatalos hóbort. A 30-40 körüliek, csak kihasználják a fiatalokat akkor is ha megjátszák hogy elfogadják a gyereket (ez is tapasztalat, mielőtt még kikérné valaki magának). Ez náluk valami kapuzárási pánik lehet. Marad a köztes korosztály ami 2-3 évet takar és ebben sok az éretlen gondolkodású pasi, a többi meg foglalt, vagy meleg (Bocsi!). Kivételek lehet hogy vannak, de még nem találkoztam velük.Talán Alaszkában, vagy Ausztráliában több sikerem lenne, mert állítólag ott kevés a nő, a pasik nem válogathatnak annyit. Pedig nem értem mi lehet velem, mert egyáltalán nem magas a mérce, nem a kigyúrt macsók érdekelnek (sőt..) De mindegy, én már feladtam. Néha el kell fogadni a megváltoztathatatlant és nem mindenkinek sikerül párt találnia az életben, sokan egyedül halnak meg, magányosan.

2010. márc. 15. 00:50
 29/54 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ne adjad fel. Hidd el, nekem is voltak mélypontjaim, de a pozitív hozzáállás sokat segíthet. Mert ha a kisugárzásod olyan, hogy látszik rajtad az életerő, és a büszke nő, hogy elértél sok mindent, amit akartál, és nem bánsz semmit sem amit átéltél, akkor azt a környezeted is észre fogja venni.

Valóban elkeserítő, hogy 40 éves kor alatt sokan csak a gyermektelen nőket keresik, de attól még van egy kisebb létszám, ahol biztos rád is vár valaki, ahogy rám is. Idővel ránk fog találni.

2010. márc. 15. 09:33
 30/54 anonim ***** válasza:
Remélem igazad lesz, de a társkeresőkben végleg megrendült a hitem. Sok sikert neked!
2010. márc. 15. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!