Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső oldalon lehet megismerkedni normális pasikkal, akik komoly kapcsolatot szeretnének?
Én is sok helyen próbáltam már, csak a másik oldalról. Fiúként sem könnyű normális lányt találni.
28/F
Többnyire pénzvadász oldalak, fizess, különben még az üzenetet se tudod elolvasni, amit kaptál :)
Azért előbb tegyen le egy oldal az asztalra, mielőtt még pénzt kérne egy szolgáltatásért.
Egyiken se... A legtöbb oldal tele van kamu regekkel, amiket a készítők csinálnak. Leginkább azért, hogy nagyobb közönséget szedjenek össze, mert mindenki azt hiszi, hogy tele van jó csajokkal, meg pasikkal az oldal.
Utána meg jönnek a figyelmeztetések, hogy fizess, vagy kb csak be és kilépni tudsz az oldalon. Meg profilokat nézegetni. Persze mindig van olyan, aki fizet...
A legtöbb oldal egyébként is kihalt.
Talán a badoo ami használható lenne fizetés nélkül is, bár én nem kerestem kapcsolatot egyik ilyen oldalon se.
Meg persze még mindig ott a jó öreg chat.hu :D Igaz hogy tele van idiótákkal, de ingyenes. Lehet folyamatosan beszélgetni, nem csak levelezni. Emellett ha valaki nagyon nem tetszik egyszerűen letiltod. De ezután a kérdés után úgyis kapsz elég privátot itt is. :)
Áhh egyiknek sem könnyű.
Fent voltam én is hónapokig, de 1 szép lányra jut kb. 100 pasi, namost ők napi 100 levelet kapnak max megnéznek és annyi. Válaszolni soha 1 sem válaszolt.
Rájöttem h felesleges.
Végül barátok által találtam valakit.
én fél évig voltam fent egy társkeresőn: randihely.hu a neve.
összesen 5 pasival találkoztam ebből az ötödik volt az akivel ma is együtt vagyok.:) azóta már házasok vagyunk.
az oldal ingyenes. hajrá:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!