Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik társkereső oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkereső oldalon lehet megismerkedni normális pasikkal, akik komoly kapcsolatot szeretnének?

Figyelt kérdés
L/20
2013. máj. 7. 09:08
1 2
 1/11 tiburtius válasza:
Egyiken se. Mind like-vadász oldal.
2013. máj. 7. 09:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is sok helyen próbáltam már, csak a másik oldalról. Fiúként sem könnyű normális lányt találni.

28/F

2013. máj. 7. 09:32
 3/11 Pretty_Fighter ***** válasza:
Mindegyiken találhatsz olyat,aki komoly kapcsolatot keres,de mindegyiken van olyan is,aki nem.
2013. máj. 7. 09:32
 4/11 Egyirányú alagút ***** válasza:

Többnyire pénzvadász oldalak, fizess, különben még az üzenetet se tudod elolvasni, amit kaptál :)

Azért előbb tegyen le egy oldal az asztalra, mielőtt még pénzt kérne egy szolgáltatásért.

2013. máj. 7. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyiken se... A legtöbb oldal tele van kamu regekkel, amiket a készítők csinálnak. Leginkább azért, hogy nagyobb közönséget szedjenek össze, mert mindenki azt hiszi, hogy tele van jó csajokkal, meg pasikkal az oldal.

Utána meg jönnek a figyelmeztetések, hogy fizess, vagy kb csak be és kilépni tudsz az oldalon. Meg profilokat nézegetni. Persze mindig van olyan, aki fizet...

A legtöbb oldal egyébként is kihalt.

Talán a badoo ami használható lenne fizetés nélkül is, bár én nem kerestem kapcsolatot egyik ilyen oldalon se.

Meg persze még mindig ott a jó öreg chat.hu :D Igaz hogy tele van idiótákkal, de ingyenes. Lehet folyamatosan beszélgetni, nem csak levelezni. Emellett ha valaki nagyon nem tetszik egyszerűen letiltod. De ezután a kérdés után úgyis kapsz elég privátot itt is. :)

2013. máj. 7. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Én fent voltam 6 évig ilyen célból, nem jött össze csak pár semmitmondó és unalmas randi, szóval meguntam és töröltem magamat.
2013. máj. 7. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Áhh egyiknek sem könnyű.

Fent voltam én is hónapokig, de 1 szép lányra jut kb. 100 pasi, namost ők napi 100 levelet kapnak max megnéznek és annyi. Válaszolni soha 1 sem válaszolt.

Rájöttem h felesleges.

Végül barátok által találtam valakit.

2013. máj. 7. 16:10
 8/11 anonim ***** válasza:

én fél évig voltam fent egy társkeresőn: randihely.hu a neve.

összesen 5 pasival találkoztam ebből az ötödik volt az akivel ma is együtt vagyok.:) azóta már házasok vagyunk.

az oldal ingyenes. hajrá:)

27/N

2013. máj. 7. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Hmmm egész jó a neve az oldalnak. :D Mindjárt megnézem a készítők mit alkottak... :D
2013. máj. 8. 07:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Egész jó, bár hiányolom a megyére való szűkítés lehetőségét a keresésben. Elég lelombozó, hogy minden egyes közeli település nevét nekem kéne beírni. De írtam nekik, hogy kezdjenek a helyzettel valamit, mert így nem túl kényelmes a keresési funkció.
2013. máj. 8. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!