Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám homofób, hogy mondjam...

Anyám homofób, hogy mondjam el, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Anyám idősebb és konzervatív, és utálja a melegeket. Nagyon elítéli őket, és szerintük betegek. Egyszer megkérdeztem, hogy mit szólna, ha egy nap azt mondanám, meleg vagyok. Kiakadt, aztán azt mondta, hogy nagyon sírna. Kérdeztem, hogy kitagadna-e, de arra nem válaszolt, csak nézett maga elé.
2016. okt. 18. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3%
Egyszerűen ülj le vele és teljes nyugodtsággal közöld vele.
2016. okt. 18. 22:54
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
"Hülyével vitatkozni olyan, mint galambbal sakkozni. Feldönti a bábukat, leszarja a táblát, és úgy járkál, mint ha győzött volna."
2016. okt. 18. 22:54
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy egyenlore.
2016. okt. 18. 23:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne közöld vele addig amíg nincs komoly (!) kapcsolatod a saját nemeddel. Csak megbántanád.
2016. okt. 19. 07:50
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
Ne mondd el neki, ha szereted. Vagy annyira fontos a másik orrára kötni, hogy mit művelsz az ágyban, hogy nem ismersz se Istent, se embert és hiába az anyai szeretet, neked ezt muszáj közölnöd, mert kényszert érzel rá?
2016. okt. 19. 08:34
 16/21 anonim ***** válasza:
20%
Ne tagadja meg csak költözzön. Mert a saját házába azt visz, akit akar és szabadon csinálhatja.
2016. okt. 19. 08:59
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, egyetértek veletek. Egyelőre semmilyen kapcsolatom nincs, eddig csak az ellenkező nemből volt, szóval nem most van itt az ideje.

Nana, nem vagyok semmilyen beteg, ez egy állapot.

#9 nincs anyámnak másik gyereke, csak apámnak. Lány vagyok egyébként, és nem leszbikus, szóval miért ne lehetne unokája? Az más kérdés, hogy nem akarok gyereket, de nem is vagyok abban a korban.

"Ne mondd el neki, ha szereted." Csak azt ne feltételezzétek, hogy nem szeretem az anyámat. Nem akarom, hogy beforduljon, vagy ilyesmi, tudom, hogy ő élete kudarcának élné meg, épp ezért megerősítettetek abban, hogy csak akkor mondom el, ha komoly kapcsolatom lesz. De azt érts meg #15, hogy pont azért akartam elmondani, mert szeretem, és nem akarok előle elhallgatni semmit, mert amúgy mindent megbeszélünk.

"Vagy annyira fontos a másik orrára kötni, hogy mit művelsz az ágyban, hogy nem ismersz se Istent, se embert és hiába az anyai szeretet, neked ezt muszáj közölnöd, mert kényszert érzel rá?" Mintha bűnöző lennék, komolyan.

2016. okt. 19. 19:39
 18/21 anonim ***** válasza:

"Emberek, a trollokat ne etessük, mert a mi kommentjeinkből táplálkoznak. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe a piros kezeket és a STOP-táblákat a trollok kezelésére, meg a következő Woody Allen-idézetet: "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." "

Pontosan ezért NE nyomj stoptáblát, kivéve, ha nincs kockázata. Tapasztalat.

2016. okt. 19. 22:56
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Mindig a gyermeke fogsz maradni és elfogadja bárhogy dóntesz majd de nyílván ő majd unokákat szeretne nem pedig egy pasit melletted
2016. okt. 23. 20:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem utolsó valamit nem értettél :D, lányról van szó a kérdésben és biszex, írod azt, hogy unokát szeretne az anyukája, nem pedig pasit melletted :D, mivel lány, ha nem pasi lenne mellette, pont hogy nem lenne unokája XD.
2016. okt. 23. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!