Anyám homofób, hogy mondjam el, hogy biszexuális vagyok?
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, egyetértek veletek. Egyelőre semmilyen kapcsolatom nincs, eddig csak az ellenkező nemből volt, szóval nem most van itt az ideje.
Nana, nem vagyok semmilyen beteg, ez egy állapot.
#9 nincs anyámnak másik gyereke, csak apámnak. Lány vagyok egyébként, és nem leszbikus, szóval miért ne lehetne unokája? Az más kérdés, hogy nem akarok gyereket, de nem is vagyok abban a korban.
"Ne mondd el neki, ha szereted." Csak azt ne feltételezzétek, hogy nem szeretem az anyámat. Nem akarom, hogy beforduljon, vagy ilyesmi, tudom, hogy ő élete kudarcának élné meg, épp ezért megerősítettetek abban, hogy csak akkor mondom el, ha komoly kapcsolatom lesz. De azt érts meg #15, hogy pont azért akartam elmondani, mert szeretem, és nem akarok előle elhallgatni semmit, mert amúgy mindent megbeszélünk.
"Vagy annyira fontos a másik orrára kötni, hogy mit művelsz az ágyban, hogy nem ismersz se Istent, se embert és hiába az anyai szeretet, neked ezt muszáj közölnöd, mert kényszert érzel rá?" Mintha bűnöző lennék, komolyan.
"Emberek, a trollokat ne etessük, mert a mi kommentjeinkből táplálkoznak. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe a piros kezeket és a STOP-táblákat a trollok kezelésére, meg a következő Woody Allen-idézetet: "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." "
Pontosan ezért NE nyomj stoptáblát, kivéve, ha nincs kockázata. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!