Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megtámadott mit csináljak?

Anyám megtámadott mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez egész úgy kezdődőtt hogy én viccből úgy csináltam mintha megpöckölném a fülét(tudom hülye ötlet volt),erre ő tiszta erejéből elkezd ordítani velem,kétszer fejbevág a kezével aztán egy kispárnával kezd el ütni.Odébb megyek ráordítok hogy normális vagy?Szerinte tiszta erőből megpöcköltem a fülét ami neki nagyon fájt(pedig hozzá se értem).Erre mondom mit hazudozol ilyeneket?Aztán odajön és megrángat.Utána meg torka szakadtából üvölt velem vagy 10 percig.Aztán lemegyek a szobámba ,jön utánam ordítva.Azt elfelejtettem írni hogy ezt a "viccet" azért csináltam mert kértem hogy öleljen meg,de szart rám mert játszott a telefonján,aztán mikor odamentem hozzá elkezdett fintorogni rám mintha valami leprás lennék.

2016. okt. 25. 23:15
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
66%

41-es!

Attol mert ír délelött, még járhat iskolába. Egy ideje már lehet telefonon is netezni ;)

Aki meg helyesli az "anyuka" viselkedését, annak külön gratulálok! Nekem is ilyen fantasztikus anyám van. Csak őt nem a telefon érdekelte folyton, hanem a kib*szott cigi meg kávé. Rohadt jó életem volt mellette, gondolhatjátok. De most meg elvárná, hogy segitsek neki, na még mit nem?! Segitsen magán...

2016. okt. 26. 15:09
 42/53 A kérdező kommentje:
Iskolába járok és ofi órán írtam ide.A történet pedig sajnos igaz.
2016. okt. 26. 17:09
 43/53 A kérdező kommentje:
Egyépként alapjáraton normális de szerintem idegbeteg lehet mert sokszor feljön az agya vize,ilyenkor ordibál velem vagy ha itthon van akkor apával kötöszködik.Időnként pedig fejbevág vagy más cifraság.Volt már olyan is hogy azzal a tortaszelettel dobta meg az arcom amit éppen evett.
2016. okt. 26. 18:04
 44/53 anonim ***** válasza:
28%
xDD Egyesek, mint a 39-es is úgy le van maradva a borravaló. Szerintem ő idáig abban az időszakban volt, hogy téglatelefon, de a mai napon ráébredt arra, hogy azta számítógép, azta internet... És most fogja felfedezni, hogy a telefonoknak már rohadt nagy kijelzőjük van, kijelzőn kell vezrélni a telefont és a telefonok ma már zsebben hordozható számítógépek.
2016. okt. 26. 18:19
 45/53 anonim ***** válasza:
96%

Ti elmebetegek vagytok. Olyan sötétség tombol a fejetekben, hogy az valami félelmetes.

Pióca? Meg mit vár ölelést egy gyerek?

Tényleg nem kell csodálkozni, ha rátok sem b@$szák az ajtót öreg korotokra. Fertő ez a világ... Mit gondoltok, hogy annyiból áll a gyerek mint olyan, hogy világra sz@rjuk aztán mehet Isten hírével? Távolról sem... Na meg nehogy már ennyi közvetlenség ne legyen szülő és gyerek között, hogy fül pöckölés...

2016. okt. 27. 02:49
 46/53 anonim ***** válasza:
89%
vigyázni kell a mai z0mbi szülőkkel ! kiszakítod a megszokott telefonsimogatós környezetéből valamiféle fizikai ingerrel igen agresszíven lépnek fel ! enyém is z0mbi mióta megismerkedett a simogatós telefonal meg az internettel, facebookal ha éppen simogat és mondok neki valamit mintha nem is hozzá beszélnék meg se hallja... KIB@ SZ0TT Z0MBIAP0KALIPSZIS https://www.youtube.com/watch?v=VASywEuqFd8
2016. okt. 27. 06:07
 47/53 anonim ***** válasza:

46# jól mondod. Nekem is vanna ilyen szülő ismerőseim, ha valami miatt a gyerek kiszakítja őket a telefon/laptop nyomkodásból, amin többnyire facebookoznak, akkor szinte dührohammal reagálnak.

Mikor én voltam gyerek ilyen még nem volt, ettől függetlenül az én anyám is idegbajos volt. Sose értettem. Teljesen kiszámíthatatlan volt mitől kattan neki valami és kezd el ordibálni, mint valami félőrült. És mindig csodálkozott miért apámat szeretem jobban. Mert, hogy ő is ordibált stb. Ja. Csak azt legalább ki lehetett számítani, lehetett tudni, hogy pontosan miért, nem random módon jött rá valami ártalmatlan dologtól.

2016. okt. 27. 09:02
 48/53 anonim ***** válasza:
90%
Ja meg a csúcs az, mikor a gyerek online játékot játszik, több emberrel, csapatban, és a szülő ordít, hogy AZONNAL hagyja abba és csodálkozik, hogy ez miért nem tetszik a gyereknek. Kb. ez a xxi századi változata annak, mintha átjönnének hozzá a haverok és társasozás közben állítaná fel, hogy gyerek ablakot mosni MOST. És nem érti, hogy mi a baja annak a haszontalan kölöknek. Két órával később meg mikor facebookozik, és megkérdez tőle valamit a gyerek, amihez fel se kell kelni, csak levenni a szemét a képernyőről és válaszolni, akkor meg dührohamot kap... És fel se tűnik neki semmi...
2016. okt. 27. 09:07
 49/53 anonim ***** válasza:
Az utolso nehany valaszolotol kerdeznek, azoktol, akik szerint a szulo reszerol ez nem elfogadhato. Veletek ertek amugy egyet 100%-ban, feljebb mar valaszoltam valahol. Ti kamasz gyerekek vagytok, ilyenek a szuleitek? Ez ennyire altalanos ezek szerint? A mai 40-es korosztaly igy "nevel" tobbsegeben?
2016. okt. 27. 09:12
 50/53 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, meg eguy kerdes: mindig ilyenek voltak? Kiskorotokban is? Soha nem torodtek veletek?
2016. okt. 27. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!