Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam lenéz mert szegény vagyok?

A fiam lenéz mert szegény vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 41 éves vagyok, egyedül nevelem a fiamat. 6 éve váltunk el. Tisztességgel dolgozunk 20 éve apja is. Mindent megkap amit -kereteink közt- biztosítani tudunk neki kissé el van kényeztetve azt hiszem..

A gond az, hogy nagyanyja, akivel együtt élünk mindent megad a három unokájának /számítógép, jogsi,stb..tehát tízezres nagyságrendek/. Fiam ismeri a pénz értékét nem követelőzik!!! sosem volt ebből gond.. de tegnap este egy nagyobb vita során /természetesen nagyanyja is beleavatkozott onnan indult/ kicsúszott a száján hogy "mert te sz.r vagy" - merthogy nem keresek annyit...mert ő már megszervezte a barátaival a programot csak épp nekem már lassan kajára sem lesz -hó végén- ha ez így megy! Ezeket tudja mert beszéltünk róla. Mégis én vagyok a szar. :(( Nem az apja aki nem ad neki soha pénzt mert inkább koncertre járnak, volt hogy szülinapjára sem vett a gyereknek ajándékot../tegnap is tőle jött a gyerek../ azt a kemény 20.000 Ft/hó gyerektartást is végrehajtás útján fizeti. Hiába mondom, nem ad többet- menjek el én dolgozni. Havi 160.000 nettó megvan a pótlékkal meg a gyerektartással együtt...nem szórom a pénzt se cigi se pia. Magamra alig költök évekig nem volt télikabátom! /most sem lesz/ stb.

Mit tehetek mert a gyerek nem érti meg/fogadja el..17 éves lesz. Szenved látványosan hiába mondtam többször is menjen dolgozzon legalább a szünetben. Nagyanyja meg előtte mondogatja hogy "miattad fog a gyerek elköltözni":(( megnehezíti a dolgomat már évek óta semmi tekintélyem sincs! Segíthet egy védőnő/családsegítő..??? Már arra gondoltam a gyámhatóság a megoldás hiszen nem normális hogy anyám megveszi a gyereket..:(( a hátam mögött is folyton ellenem hangolja. Annó, a válásom előtt azt hajtogatta menjek onnan, a gyerek marad..de ezt minden menyével eljátszotta már. Onnan érzem hogy van gyerekem hogy szülőire járok és osztálypénzt fizetek. Hogyan álljak ki így a jogaimért teljesen széthullott a család már nem is fájnak ezek a viták:((( ez a legszomorúbb. Ha tehetném lehet elköltöznék bár sosem hagynám ott a fiam. De már nem is olyan gyerek teljesen a fejemre nőtt ez csak rosszabb lesz! A nagyanyjától ő is kivan amúgy..amikor kibékülünk megért és elnézést kér de ez már tényleg sok.

Köszi a válaszokat!

2016. okt. 24. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
Nem mostanában volt, vajon hogy él ma a kérdező ?
2018. jan. 17. 20:44
 62/62 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett azóta?
2018. okt. 31. 07:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!