Apa hazudozik, kitalálja, hogy dolgoznia kell, és kiderült hogy nem is volt dolgozni, hanem csajozik, szegény gyerekek már egy hónapja nem látták, csak igérget nekik, mért nem fontos már az elvált apának a gyerekei?
Két év eltelt, és te továbbra is nyomon követed, hogy mit csinál az exed.
Amúgy te is pasizol, akkor ő miért ne csajozhatna?
(Ezt még sem mondhatja a gyerekeknek.)
Gondolom, hogy te sosem hazudtál még?!
3-as vagyok.
Én is átéltem ezt 4 évesen, vártam, vártam, hogy jön az apám, hiszen megígérte, de nem jött.
Aztán utána el is tűnt teljesen.
Van ilyen.
4-es, most x év távlatából azt mondod, van ilyen, de akkor jó volt? Nem voltál szomorú, csalódott?
Egy szülőnek, aki a gyerekekkel van, rossz lát ni a gyerekek csalódottságát, és tényleg dühítő lehet azt hallani az exétől, hogy igen-igen, jön majd a gyerekekhez stb, aztán semmi. Szerintem inkább pozitív, hogy az anya nem úgy próbálja áthidalni a problémát, hogy mindennek elmondja az exét a gyerekei előtt, hanem inkább arra törekedne, hogy a gyerekek a lehetőségekhez mérten az apjukkal is jó viszonyban maradjanak.
Nem az a baj, hogy csajozik, tegye nyugodtan. Még az is előfordulhat, hogy a gyerekei már nem érdeklik, de inkább az lehet, hogy most az új kapcsolatra fordított idő megy a gyerekekkel töltött idő kárára.
Én az anya helyében megpróbálnék beszélni az exemmel, elmondanám, tiszteletben tartom a magánéletét, nem szólok bele, hogy mivel tölti az idejét, de megkérném, hogy a gyerekekkel legyen őszinte, ha nem tudja betartani az ígéreteit, inkább ne ígérjen semmit. Ja és nem nyomozgatnék utána, hogy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!