Miért van az, hogy a pénzügyileg labilisabb férfiak akarnak gyereket, a gazdagok pedig nem?
Én egy meglehetősen jómódú férfi vagyok, és akarok gyereket. Apám is jól keresett, nem voltak anyagi gondjaink, és 4 testvérem van. Én legalább 3 gyereket szeretnék. Olyan nőt vettem el feleségül, aki ebben támogat.
Két korábbi barátnőmmel is, akivel komolyra fordulhatott volna a kapcsolat, azért szakítottam, mert az egyik bizonytalan volt a gyerekvállalásban, a másik meg nem akart. Ha nincsen egyetértés ilyan kulcskérdésben, szerintem nem érdemes vesztegetni az idődet a kapcsolatban.
Nem altalanossagban mondom, de az en exferjem igy akart magahoz lancolni. Neki nem volt semmije, nekem sajat lakas, karrier, ha nem is gazdagsag de altalaban jo szinvonal
A gyerekeket szuletesuk utan letojta, ingyen szallodanak nezte a lakast, ahol reklamalhat a takaritasert, van kaja, de neki kotelezettsege semmi.
Mert a sikeres férfi már letett valamit az asztalra. Ő úgy és akkor vállal gyermeket, amikor és ahogyan szeretné.
A pénzügyileg labilisnak pedig kisebbségi érzése van, mert nem sok mindent tud felmutatni. Viszont felállni feláll, ha már más értéke nincsen, hát gyorsan csinál 2 gyereket, és ettől lesz nagy kandúr.
A válaszom pedig legalább akkora hülyeség, mint maga a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!