Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy a pénzügyil...

Miért van az, hogy a pénzügyileg labilisabb férfiak akarnak gyereket, a gazdagok pedig nem?

Figyelt kérdés
Ti is így látjátok, és ha igen, szerintetek miért van ez?

2014. dec. 18. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10: 8-as válaszoló vagyok

"a csoró pasik ugyanugy a gyerek által akarják eltartatni magukat mint a nők"

Hát igen, vagy úgy a gyerek által, hogy az anyuka majd biztosít neki lakhatást, ellátást..

Amellett hogy én is ráfáztam azzal a hozzáállásommal, hogy nem a pénz adja az emberek értékét, nem baj ha szegény, a fő a szerelem, még van két barátnőm, ahol a gyerekeik apukája szinte semmit nem keres. Elvárásaik vannak azért, de melózni már nem tetszik nekik.

2014. dec. 19. 01:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem függ az anyagi helyzettől.

Én ezt a tapasztalatodat nem tudom megerősíteni, mert nem látom ezt a jelenséget.

Inkább csak vannak férfiak akik akarnak és vannak akik nem. Aztán, hogy ez összefügg-e olyan más személyiségjegyekkel is, ami azt eredményezi, hogy az egyik végül is nem keres jól a másik meg igen, azt nem tudom, de elképzelhető.

2014. dec. 19. 09:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyerekvállalás a lelki érettségtől függ.

A gazdagok szereti hajszolni a pénzt, ha egyszer bejön egy üzlet, egyre csak többet többet akarnak. A szegény úgy van vele, hogy úgyse lesz már több pénzem, viszont lehet hogy ha itt lenne pár gyerek, boldogabb lenne az életünk.

számomra viszont elég sok gazdag ember "lelki szegény"

2014. dec. 19. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem minden szegény akar még szegényebb lenni,gyereket vállalni.

Szerintem ez nem igaz.

A pénzesek között is van olyan,akinek egy focicsapat kell,mert kompenzálni akarnak valami.

Sőt van aki annyira gazdag,hogy arra veri a pénzt,hogy béranyától legyen.

2019. máj. 9. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!