Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudom, hogy a gyerektartásra...

Tudom, hogy a gyerektartásra szükség van a gyerek érdekében, de nem igazságtalan egy kicsit ez a másik szülővel szemben?

Figyelt kérdés
Tételezzünk fel egy olyan helyzetet, ahol mindkét fél igényt tart a gyermekre és egyik sem alkalmatlan, mégis csak az egyik fél kaphatja meg. A másik fél amellett, hogy nem nevelheti a gyermekét, csak néha találkozhat vele - szerintem ez a nagyobb érvágás - még fizetnie is kell, a pénzt viszont nem a gyerek kapja, hanem a gyereket nevelő fél, és senki nem tudja biztosítani - mert ha tudná, még valahogy ok lenne -, hogy az összes forintot a gyerekre költi.
2016. szept. 6. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
82%

A mostani páromnál határozottan az apa volt a jobb szülő mivel az anyja alkoholista volt...igaz nem váltak el csak ìrni akartam egy fordított példát.

Váltott nevelés ill. közös felügyeletet CSAK akkor rendel el a bíróság ha amúgy "tök jó haveri viszonyban" vagy az exeddel, tudtok normálisan kommunikálni. Minden más cesetbe n az egyik félnek ítélik.

2016. szept. 8. 00:31
 72/75 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek szempontjabol a.leheto legrosszabb dontes a felvaltva neveles ...

De irtak kotodesi zavar alakulhat ki

A gyerek szarolhatja mind a ket szulot

Erzelmi manipulalas

Anyagilag is lehuzhatja oket ha nagyobb

Tokmindegy h mit akarnak a szulok

A birosag fog donteni ebben, kornyezet tanulmany keszul, pszichologiai vizsgalat, gyereknek es szulonek

De alapelv h mem szakitjuk ki a gyereket a megszokott kornyezetbol !!!

Kikeri a nevelok velemenyet, a munkabeosztast !

Es meg sok mindemt ...

Masik dolog ha de nagyon ha megvalosul a kozos 50-50% neveles akkoris ki van jelolve az egyik szulo es a masiknak kell fizetni ... Igaz keveset ..

Szal tok felesleges ezen rugoznod mert az h mi a torveny es h mi az igazsag az ket kolon dolog

2016. szept. 8. 19:28
 73/75 anonim ***** válasza:
89%

" a pénzt viszont nem a gyerek kapja"

Megnézem, ahogy egy 5 éves besétál a postára és feldja a csekket :)

2016. nov. 26. 10:03
 74/75 anonim ***** válasza:
94%

Nem olvastam végig a válaszokat, de megdöbbentem a kérdésen. Lenne egy javaslatom. Ha téged ennyire izgat, mennyibe kerül egy gyerek nevelése, akkor kérd el az összes számlát tanszerekről, cipőről, ruháról, rezsiről, ételről, osztálypénzről, táborról, gyógyszerről, fogszabályzóról, stb, és szépen fizesd ki a felét. Meg fogsz lepődni! Szerintem a felét sem takarja be az a rongyos 25 ezer.

Egyébként, aki ennyire sóher, miért csinál gyereket?

2016. nov. 26. 10:41
 75/75 anonim ***** válasza:
Osztálytársam volt ugy h a szulotol ment iskolába,onnan bhez.btol suli es onnan ahoz.egyik szülő sem Fizetett a másiknak de a gyerek szívta meg.(mégha 16 is volt.) a szülő Erd,suli Kelenföldön B szülő Vasad es a lovak mert versenyre gyakorolni kell..
2016. nov. 28. 07:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!