Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anya ezen...

Normális, hogy anya ezen kiakadt? (pénz miatt)

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy vettem magamnak egy drágább kabátot, annyira nem került sokba, valamint saját pénzből vettem nagyrészt. Ezt a saját pénzes dolgot úgy értem, hogy kapok zsebpénzt (amit ugye nem neveznék sajátnak), valamint 3 nyáron is dolgoztam abból nagyobb összegeket sikerült félreraknom ugyhogy megvettem a kabátot. Maradt meg pénzem bőven, tehát nem az van hogy az összes pénzem elszórtam egy kabátra, kb az egy tizede volt a pénzemnek.

Erre anya teljesen kiakadt, hogy nem vagyok normális hogy ennyi pénzért veszek kabátot, mire megmondtam neki hogy tőle nem kértem pénzt erre, ugyhogy nem kéne így kiakadnia. Erre csak azt tudta felhozni, hogy megvan erről a véleménye és szerinte teljesen fölösleges volt megvennem, főleg hogy van több kabátom is. Ez igaz, de a legtöbb őszi/tavaszi, 1db téli kabátom volt plusz a mostani. Mióta megvan a kabát hozzám se szól. Szerintetek ez normális viselkedés anya részéről? Nem értem miért haragszik ennyire.. Azt még hozzátenném, hogy anyáék jól keresnek, ugyhogy nem azért húzza a száját mert ő nem tudná megvenni, szóval ezért sem értem a viselkedése miértjét.

Szerintetek kinek van igaza ebben a helyzetben?

18/L

2016. aug. 17. 18:56
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#34 te szerintem senkit se kislányozz mert a te írasstílusod egy 14 éves kölyökére hasonlít. Bár szerintem kb annyi is lehetsz, taknyos. Ha meg idősebb vagy, az még nagyobb szégyen rád nézve, mert akkor baromira retardált lehetsz. Ostoba.

2016. aug. 19. 12:49
 42/45 anonim ***** válasza:
0%
Te komolyan augusztusban vettél télikabátot?
2016. aug. 20. 13:54
 43/45 A kérdező kommentje:
#42 igen, és nem értem ezzel mi is a probléma. Nem utolsó percben akartam, amikor elfogynak a megfelelő méretek és mindenki a kabátokat vadassza.. Az ára úgyis ugyanennyi marad, vagy esetleg el is fogyhat az, amit kinéztem.
2016. aug. 20. 14:03
 44/45 anonim ***** válasza:
Szerintem a te dolgod, hogy mire költöd a megszerzett, félretett pénzed. Van aki minden hónapban vesz egy új telefont, van aki minden hülyeségért képes fizetni. Te erre gyűjtöttél. Szerintem legyél büszke magadra, és kívánom ,hogy sokáig tudd viselni a kabátod :)
2016. aug. 21. 11:08
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

Azt hiszi a fillérbÄbszo' anyád, hogy nem tanított meg bánni a pénzel. Ő inkább járna lepra ruhában, annak ellenére, hogy lenne pénze jobbra, semmint kicsit adjon magára. Ne törődj vele, amúgy is gusztustalanul öltözködik a legtöbb magyar nő, kinyúlt, ótvaros, kopott göncökben megy eseményekre, legalább te emeld egy kisit a színvonalat. Amúgy egy télikabát nem elég, ha koszos lesz, mert jön egy barom autós/kamionos/zöldségesmercis cigó, aki beterít tökig sárral, akkor miben fogsz holnap menni utcára???

Na ugye...

2016. aug. 21. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!