17 éves lányom van, évek óta maga veszi a cipőjét, de boltban, nem internetről.
Vannak feltételek, és árban van korlát. De színbe, fazonba nem szólok bele.
2016. aug. 6. 11:03
3/15 anonim válasza:
Mi magunk veszünk cipőt, nem rendelünk a neten(a netes vásárlásban nem bízunk). Úgy választjuk meg, hogy ne legyen túl drága és kényelmes is legyen neki.
2016. aug. 6. 11:08
4/15 A kérdező kommentje:
aha értem
2016. aug. 6. 11:10
5/15 anonim válasza:
Nekem a gyerekeim kb 14 éves koruktól maguk választották ki a cipöjüket (meg az egyéb öltözetüket is), pár feltétellel: elöször is csak meghatározott összeget költhetnek rá, másodszor ha rövid idön belül nem tetszik nekik, vagy tönkremegy, mert rossz minöséget választottak, akkor nincs másik. Illetve ha nagyon fontos volt, akkor én vettem nekik olyat, ami belefért plusz kiadásként a költségvetésbe, a fazon kiválasztásában ök segíthettek.
(A rossz minöséghez: arra minden esetben megvolt a lehetöségük, hogy megkérdezzenek erröl engem, én elmondtam a véleményemet, ök meg eldöntötték, hogy figyelembe veszik vagy sem.)
2016. aug. 6. 11:46
6/15 anonim válasza:
Biztos nem hagynám hogy olyat rendeljen árban amilyet akar. Ne szokja meg hogy a más zsebére költekezhet korlátlanul. A fazonba, színbe nem szólnék bele ha a józan ész határain belül van a cipő ára.
2016. aug. 6. 11:51
7/15 anonim válasza:
Cipőt biztos nem vennék neten. Nem mindig jó rám ugyanaz a méret. Fel kell próbálni. Szüleim elvisznek boltba és választhatok. Olyat, ami normális anyagból van. Inkább legyen drágabb, de ne 1 évig jó.
2016. aug. 6. 11:52
8/15 anonim válasza:
Nekem engedik, hogy netről rendeljek 13 éves korom óta. 16 leszek.
2016. aug. 6. 11:58
9/15 anonim válasza:
Én szoktam neten vásárolni, de cipőt nem rendelnék. 37-38-as a lábam cipőtől függően, nem kockázattnám meg felpróbálás nélkül. Ha megrendelek egy drága cipőt, majd nem kényelmes/nem jó méret akkor áron alul kell eladnom vagy odaadnomm valakinek.
2016. aug. 6. 13:05
10/15 anonim válasza:
csak a keretet szabom meg, onnan veszi ahonnan szeretné, viszont azt tudja, hogy ha mégse tetszik neki, akkor én nem veszek másikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!