Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is én vagyok a...

Szerintetek is én vagyok a hülye, és az elkényeztetett?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, egyetemista. Találtam egy jónak tűnő munkát, ami elvileg 4 órás, gyakorlatilag lehetetlen megcsinálni 4 óra alatt. 3 hete vagyok ott, 1 hetet csak néztem, 2 hete dolgozom (de még mindig nem az össze rám váró feladatot végzem el, csak egy kis részét), és eddig a 2 hét alatt plusz 15 órát voltam bennt. A főnök azt mondta, hogy nem fizet túlórát, a 4 óra az 4 óra, és én vagyok a lassú...... Én ezt meguntam. És megmondtam itthon hogy felmondok. Itthon anyám és tesóm veszekednek velem, hogy mit képzelek én magamról, hogy felmondok, örüljek hogy van munkám. Az hogy nem fejezem be időben a munkát szerintük is az én hibám, és szerintük is gyorsuljak fel, ha meg nem tudok akkor za az én hibám. Meg mondják hogy örüljek hogy legalább van munkám, meg különben is az önéletrajzban rosszul mutat hogy ott hagytam 1 hónap után....

Az én eredeti tervem az volt nyárra, hogy nyelvvizsgát teszek, meg el kezdek egy másik nyelvet tanulni, szakot váltok így matekot akartam volna nagyon feltornázni, meg grafikát szerettem volna el egyedül el kezdeni, hogy azzal tudjak később pénzt keresni. Anyám ki jelentette, ha 21 évesen nem megyek el dolgozni, akkor ki fogja rakni a szűrömet.

Azt tudni kell, hogy én 16-20 éves koromig mély depressziós voltam, és végig aludtam ezt a 4 évet, nem tanultam, nem csináltam semmit. De ők le se sz.rták, azt mondták rám hogy lusta vagyok, és azóta is ezt hallom. Hogy egy ingyenélő féreg vagyok, akit ennyi idősen még az apja tart el (havi 30-at kapok még).

Szóval, én tanulni szeretnék, hogy hamarosan szabadúszóként keressek pénzt (utána jártam mindennek, van ilyen lehetőség grafikával és nyelvekkel), viszont abban is igazuk van hogy ennyi idősen dolgozni kell. Viszont a mostani munka el veszi minden időmet, és plusz át is vágtak, mert rohadtul nem 4 órás a munka.

Szerintetek hogy döntsek? Keressek valami munkát hogy megfeleljek az otthoni elvárásoknak, vagy csináljam azt amit el terveztem?

2016. júl. 2. 14:00
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Legyszi, ird mar le nagyvonalakban, hogy mi is ez a 4 oras munka?
2016. júl. 2. 14:10
 2/47 A kérdező kommentje:
Kereskedelmi munka, ami több feladatból áll. Nem adminisztráció..... hanem termékekkel kell foglalkozni, amit napról napra ki kell osztani, (kb. 70 partnernek, de az sem egy kattintás, csak az másfél-2 óra), aztán kb. 2 nagy kupac stócot kell rögzíteni, meg ügyfelekkel kapcsolatot tartani, napi elszámolást csinálni, és újra átszámolni a raktárba érkezett kb. 3-4 ezer db terméket , ez van hétfőn, szerdán, csütörtökön. Kedden ezekre még rájön a számlázás, felszólító levelek, bevétel ellenőrzés, egy másik nagy kupac átszámolása és berögzítése. Pénteken pedig a fentebb említett dolgokhoz még hozzá jön az is, hogy szombatra, vasárnapra és hétfőre előre meg kell csinálni a kiosztásokat, adatellenőrzést. Mind ez havi 60 ezerért, ami nagyon jó bér, csak ez nem 4 órás munka.
2016. júl. 2. 14:15
 3/47 anonim ***** válasza:
95%
Tudni kéne milyen meló. Az tény és való, hogy vannak lassabb és vannak gyorsabb emberek; vannak akik azonnal képben vannak és vannak akik nem.... Az exem pl. hiába volt diplomás, ugyanazt a feladatot fél év alatt sem hozta össze, amit én diploma nélkül 3 nap alatt. Persze ebbe a lustasága is belejátszott, én meg ha valamit akarok, akkor éjszaka sem alszom. Szóval tudni kéne, milyen meló?!
2016. júl. 2. 14:16
 4/47 anonim ***** válasza:
35%
Minden hétköznap 4 óra? Mert ha csak párszor egy héten, és nem minden nap, akkor te vagy a piskóta.
2016. júl. 2. 14:18
 5/47 anonim ***** válasza:
91%

Keress másik munkát, így ott tudod hagyni ezt, és nem piszkálhatnak, hogy nincs munkád.

Az önéletrajzodba meg nem muszáj beleírni...

2016. júl. 2. 14:18
 6/47 A kérdező kommentje:
jaaaaaj, igen engem kell becsmérelni kedves 3as............ IGEN KÉPZELD MINDEN NAP 4 ÓRÁS MUNKA, DE KÉT HÉT ALATT PLUSZ 15 ÓRÁT VOLTAM BENT, ANNYIRA 4 ÓRÁS...............TEGNAP 1-ESTE 8-IG VOLTAM BENT.
2016. júl. 2. 14:25
 7/47 A kérdező kommentje:
4-esnek szólt, nem a 3-asnak bocsánat.
2016. júl. 2. 14:25
 8/47 anonim ***** válasza:
26%
Minek írod ki ennyiszer? Nem először látom.
2016. júl. 2. 14:29
 9/47 anonim ***** válasza:
28%

Két munkahét=10 nap

15/10=1,5

4+1,5=5,5

--> átlagban napi 5 és fél órát dolgozol. Örülj h csak ennyit.

Bele ne halj már abba, hogy 8kor végzel. Én 19 évesen reggel 6tól este 9ig dolgoztam nyáron.

2016. júl. 2. 14:30
 10/47 anonim ***** válasza:
27%
Én meg 40 órát dolgozok hetente,ne siránkozz te tápos. -.-
2016. júl. 2. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!