Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam miert ilyen? (Tobbi lent)

Lilith1994 kérdése:

Anyukam miert ilyen? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Nem elek edesanyammal mar tobb mint hat eve. Apuval lakok es elettqarsammal.

Anyum nagyon furcsa miota apuval elvaltak. Ugy keres maganak part hogy az mennyit keres. Amivel meg ugy komolyabb problemam nrm is lenne de most van neki egy baratja aki kulfoldon dolgozik. Nem szereti anyamat. Amikor haza jon kulfoldrol az ember akkor nem latogathatom meg anyamat. Rendben oke egyutt akarnak lenni en ezt megertemDE!!!

feltem anyukamat. Ez az "ember" mar nem egyszer bantottam mar ot nagyon brutalisan. majdnem megfolytottam es uti-veri.

Volt olyan hogy anya felhivott este hogy mit csinaljon meg stb. a pasija megfenyegette hogy megfogja olni. Mi masnap bementunk elettarsammal hogy vigyazzunk anyara (ez meg a teli szunetben volt) es a pasijat elzavartuk de anyam folyamatosan vissza fogadja mert neki ez kell az kell meg amaz kell.

Tegnap felmentem anyuhoz mert nagyon migrenem volt es gondoltam kerek egy gyogyszer es megyek is csak hogy ne rontsam ott a levegot de anyu mondta hogy maradjak. Maradtam es vartam hogy hasson a gyogyszer. Anyam pasija mar akkor mondta a magaet jo tudom hogy koran mentem de dolgom volt (diak melot kerestem). Amikor az pasija lelepett anya azt mondja hogy mostmar maradhatsz majd megyunk kesobb mondom rendben. Ott voltam delig.

Miutan delutan haza ertunk parommal anyam felhivott es elmondta hogy a pasija felhovta hogy eltunt 25 ezer forint a tarcajabol es anyumra fogta (tudni kell hogy a pasija alkoholista es mindenet elhagyja rendszeresen eddig makdhogynem 20 lakaskulcsot es kb 100 ezer forintot) es azt mondta anyumnak hogy biztos nrkem adta vagy ha nem anyu vette ki akkor en loptam el. (azt tudni kell rolam hogy en soha nem loptam semmit sehonnan mert nem vinne ra a lelek en nagyon becsuletes voltam mindig is) Azzal ervelt hogy en csoro vwgyok es biztos kell az egyetemre a penz es azert tunt el.

Soha nem fogadtam el penzt ettol az embertol mert undorodom tole es a penzetol is.

szerintetek mit lehetne tenni ? koszonom a segitseget

2016. aug. 9. 07:16
 1/4 acelsziv ***** válasza:
90%
Mégis mit lehetne tenni? A pofa bolond. De anyád is az, mert visszafogadja. Két bolond egy pár.
2016. aug. 9. 08:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Ertem. koszonom de akkor is feltem anyamat elvegre az embernek csak egy anyja van
2016. aug. 9. 10:42
 3/4 evimeri ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni. Csak reménykedhetsz benne, hogy megjön az esze mielőtt valami tragédia történik. Egyébként máshol is ez a helyzet. Minden családban van kiért aggódni anya, apa, testvér, férj, gyerek. Van aki beszél róla, valaki nem.
2016. aug. 9. 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.

én is egy jó darabig nem akartam erről beszélni csak már nagyon ki akaszt főleg hogy azóta is történtek dolgok.

Igazából az a baj hogy anya is úgy érzi hogy én akarok neki ártani és tudom hogy ez az egész dolog engem is tönkre fog tenni nem csak anyut és az a helyzet hogy nekem most fontosabb dolgokra kell majd koncentrálnom mert jön az egyetem.

Az a helyzet hogy én tudom hogy ebből tragédia lesz...

(hozzá tenném hogy ez a pasi azt mondta anyámnak hogy az összes haverját a volt férjét mindenkit megfog öletni. Én nem félek viszont nagyon zavar és legszívesebben úgy fejbe vágnám azt a pasit egy serpenyővel hogy betörjön a feje de nem teszem meg mert úgy érzem nem lenne értelme.

Anyum folyton azt hangoztatja hogy majd én is megtudom hogy ilyen az élet mert vőlegényem úgyis elfog hagyni. Nem tudom miért tenné de ő így gondolja. Nálunk anya ágán a nők mindig rosszul járnak de én nem fogom hagyni.

Most itt a kérdésemen belül van még egy kérdésem. Szerintetek egy nőnek butának kell lennie a pasijával/párjával szemben? Erre miért lenne szükség. Párom mindig azt mondja hogy egy buta nővel nem jó beszélgetni és örül hogy én okos vagyok(én nem tartom magam annak), de anyám pont az ellenkezőjét hajtogatja. Valamint észrevettem hogy anyum generációjában ez tényleg gyakori. Vagy csak az én ismerőseimmel van ez így? Nagyon lehangoló hogy édesanyám pont e miatt hát nagyon bután tud viselkedni... van olyan hogy még a saját anyanyelvét sem képes rendes használni...:/

2016. aug. 9. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!