Jogilag elvehetik a szüleim a kisfiamat?
Suli után szüleimnél éltem én is vele 4 hónapot. De nem találtam megfelelő munkát. Illetve vissza akarta költözni, mert mindenféle szempontból jobb választás ez a város. Munkát kellett találnom, új albérletet, pénzt félrerakni stb. Még nem az igazi, de így hogy ketten vagyunk már jó lesz.
24 éves vagyok
a szüleid nyilván okkal mondták ezt, látják rajtad,hogy nem vagy még alkalmas erre. legalábbis nekem ez jön le. 1 éve már dolgozol, mégis a szüleidnél volt a gyerek? a legnehezebb években ők nevelték,etették,ruháztatták míg te élted az életed. szóval az ő szemszögükből érthető,hogy nem akarják,hogy elvidd. de csak a te gyereked, úgyhogy a te álláspontodat is értem.
el nem vehetik tőled,csak akkor,hogyha alkalmatlan vagy a gyerek nevelésére(drog,pia ,nincstelenség stb).
úgyhogy nem hiszem,hogy pert nyernének. viszont gondolkozz el ezen, hogy nem -e lenne mégis jobb helye a gyereknek náluk. mert ti ketten szülők 3 éve szartok a gyerekre, nem vettétek magatokhoz,hiába vagytok már bőven felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!