Csalódtam a páromban! Miért nem akarja a párom a
kisfiamat buszozni vinni?
Figyelt kérdés
Párom buszsofőr, van egy három éves kisfiam akivel jól kijön.
A kicsi azt szeretné, ha valamelyik nap elvinné buszozni. Nagyon jó gyerek, leülne, nem rosszalkodna. Párom mégsem akarja elvinni, pedig csak egy körröl lenne szó. Olyan nagy kérés ez? A fiam már annyira várja, hogy szinte csillpg a szeme mikor erről beszél.
Te miért nem akarsz vele menni? Egy buszsoför nem tud vezetés közben egy gyerekre vigyázni, ezen kivül nemis vihet fel csak úgy egy gyereket a buszra, ezért simán kirúghatják.
2014. jan. 20. 20:51
2/47 anonim válasza:
Mert 3 éves az még pici! Menj velük! Én nem is engedném! Egyedül üljön,nem tud biztonságosan kapaszkodni,elesik,kitörik a foga,a párod felelősége hatalmas lenne,nem tud rá figyelni vezetés közben és az állása is veszélybe kerülhetne!
2014. jan. 20. 20:52
3/47 anonim válasza:
Nem vihet egy ilyen kicsi gyereket felügyelet nélkül a buszra. Neki az útra kell figyelnie, nem a gyerekre.
4/47 anonim válasza:
Igen, nagy kérés. Egyszerre gyerekre vigyázni és buszozni nem lehet.
5/47 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a kicsi leülne, nem lenne vele baj. A párom simán felvihetné mert az egyik kollégája is szokta vinni a kisfiát.
2014. jan. 20. 20:53
6/47 anonim válasza:
két lehetőség van, vagy csak megy egy kört üres busszal, utas nélkül, kivágják.
VAgy megy utasokkal, akkor meg hogy a pba figyeljen a gyerekre?
Te nem vagy normális. Buszozz vele, ha akarsz.
2014. jan. 20. 20:53
7/47 anonim válasza:
Jaj,több esze meg felelösség tudata van a párodnak mint neked komolyan mondom! És ha elesik? Ha pisilni kell? Jó gyerek,jó gyerek! Az enyém is az,de nem engedném és ő már 4éves! Ha meg kirúgják az lesz a bajod???
2014. jan. 20. 20:58
8/47 anonim válasza:
Kérdező, sajnálom, a párodnak van igaza. Neki az utasokért kell munkaidőben felelősséget vállalni, nem a Te fiadért...
Azért jellemző, azt a szerencsétlen embert nyugodtan ki is rúgatnád akár, mert "A fiam már annyira várja, hogy szinte csillog a szeme"
2014. jan. 20. 21:00
9/47 A kérdező kommentje:
Miért rúgnák ki amikor más sofőr is ezt csinálja. Nem egyett láttam már! Az én fiam nagyon ügyes, tud magára vigyázni.
2014. jan. 20. 21:00
10/47 anonim válasza:
Szegény kisgyerek.. :( Teljesen megsajnáltam! Tényleg nem nagy kérés! :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!