Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csalódtam a páromban! Miért...

Csalódtam a páromban! Miért nem akarja a párom a kisfiamat buszozni vinni?

Figyelt kérdés

Párom buszsofőr, van egy három éves kisfiam akivel jól kijön.

A kicsi azt szeretné, ha valamelyik nap elvinné buszozni. Nagyon jó gyerek, leülne, nem rosszalkodna. Párom mégsem akarja elvinni, pedig csak egy körröl lenne szó. Olyan nagy kérés ez? A fiam már annyira várja, hogy szinte csillpg a szeme mikor erről beszél.

2014. jan. 20. 20:47
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
93%
6 éves kor alatt nem utazhat egyedül gyerek. Mivel a párod a sofőr, így ő nem tudja a felügyeletet ellátni.
2014. jan. 20. 21:06
 12/47 anonim ***** válasza:
90%
3 ÉVES A GYEREK 3!!!! Hát felháborító.. Buszozni.. áhhh... Te is egy nagyon okos anyuka vagy.. A 6 éves gyereket féltem amikor meccsre mennek néha hétvégén, 3 évesen a kezemet fogva azt se tudtam hova nézzek, kocsiba 5 övvel volt átkötve.. Te meg buszba hagynád felügyelet nélkül??? Hát bocsi de milyen anya vagy te, hol van benned az aggodalom????
2014. jan. 20. 21:10
 13/47 anonim ***** válasza:
93%
TE MIÉRT NEM MÉSZ VELE? Mi az akadalya, ha elkisered a gyereket, semmi problema nincs, de igy.... Meg a legzsenibb gyerek is csak gyerek, nem tud magara ugy vigyazni, mint egy felnott.
2014. jan. 20. 21:12
 14/47 anonim ***** válasza:
93%
te tényleg nem vagy normális ha ilyet vársz a párodtól... de még nem válaszoltál arra a kérdésre amit többen is feltettek már? TE miért nem viszed egy kört ha annyira szeretne buszozni????? Olyan nagy dolog ez???Pedig csak 1 körről lenne szó!! hm????
2014. jan. 20. 21:13
 15/47 anonim ***** válasza:
79%

"Csalódtam a páromban!"

Mi meg benned csalódtunk!!!

Az ilyen agyhiányos nőktől el kellene venni a gyereket és odaadni egy normálisnak!!

(Tudom, hogy nem kívánságműsor.)

16/47 anonim ***** válasza:
91%
Oké vigye el egy körre, aztán a kirugás után tartsd el te a párod. Te miért nem mész vele egy kört? Nem olyan nagy kérés hogy ülj mellé nem?
 17/47 anonim ***** válasza:
54%

Azért nem az "anyuka" viszi, mert fontos dolga van!

Megy a szeretőjéhez.

2014. jan. 20. 21:15
 18/47 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem jobb, ha szakítasz a pároddal, mert nem szereti a gyereked.
2014. jan. 20. 21:17
 19/47 anonim ***** válasza:
91%

Hát ilyen anya mellett jobb is ha megtanul magára vigyázni és ügyes marad!!! Mert amint látom/látjuk ez tőled nem várható el!

Esetleg olyan ügyes,hogy otthon is hagyod magában,mert tud magára vigyázni???

Magam alá f.s.k,hogy milyen emberek vannak!!!

2014. jan. 20. 21:19
 20/47 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező!

Milyen érzés agyhalottnak lenni???

2014. jan. 20. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!