Csalódtam a páromban! Miért nem akarja a párom a kisfiamat buszozni vinni?
Párom buszsofőr, van egy három éves kisfiam akivel jól kijön.
A kicsi azt szeretné, ha valamelyik nap elvinné buszozni. Nagyon jó gyerek, leülne, nem rosszalkodna. Párom mégsem akarja elvinni, pedig csak egy körröl lenne szó. Olyan nagy kérés ez? A fiam már annyira várja, hogy szinte csillpg a szeme mikor erről beszél.
Az a tény, hogy a medúzák 650 millió éve élnek agy nélkül, sokak számára biztató lehet.
Van remény Kérdező :)
Ez milyen kérdés? Munka közben és főleg vezetés közben nem tud egy 3 éves gyerekre vigyázni, akkor sem ha az egy földre szállt angyal. Ha buszozni akar a gyereked, felszállsz bármelyik buszra vele és kész. A 111-es pl megy egy nagy kört, menjetek azzal.
Különben buszoztam már úgy hogy a vezető nem tudta hova rakni a gyereket és ott ült elöl. Mellettem. Majdnem másfél órás a menetidő azon a buszon, és a gyereket úgy nyugtatta az apuka hogy "már csak 3 kör pistike..." Persze a gyerek végig hozzám beszélt, minden megállónál megkérdezte hogy hogy hívnak, hogy hívják a szüleim, stb. Kb ötször kellett elkapnom hogy ne essen le a székről, állandóan felállt meg kihajolt... Jófej apuka. Közben kiderült az is hogy az anyuka otthon van a kistesóval, szólval lehetett volna hol hagyni.
De a férfi ül a buszvezető helyén a 3 éves gyerek meg egyedül ülésen. Szerinted nem repülne le onnan, vagy nem vihetné el valami pedofil állat? Vagy az egész busz a gyerekere figyeljen felválva.
Miért nem viszed el a gyereket egy körre, nincs 200Ft egy buszjegyre. Mondjuk ha párod vezet még az sem kell. Nem normális az a férfi, hogy veled van.
Ez egy kamu kérdés. Ember ennyire buta nem lehet!
Ha a gyerekem érdeklődik valami iránt, akkor a világon mindennél jobban örülnék, ha én vihetném fel egy buszra és én izgulhatnám végig vele az utat. Akár a párom a sofőr, akár nem. Semmi pénzért nem engedném, hogy egyedül furikázzon a 3 éves gyerekemmel, aki lehet hogy csodálatosan tud ülni a popóján, de kanyarokban még nem olyan a reflexe, mint egy felnőttnek és egy-egy hirtelen fékezés is komoly balesetet okozhat a számára, elég ha csak lefejel valamit, vagy lebukik az ülésről. Ha annyira buszoztatni akarod, akkor menjél velük te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!