Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csalódtam a páromban! Miért...

Csalódtam a páromban! Miért nem akarja a párom a kisfiamat buszozni vinni?

Figyelt kérdés

Párom buszsofőr, van egy három éves kisfiam akivel jól kijön.

A kicsi azt szeretné, ha valamelyik nap elvinné buszozni. Nagyon jó gyerek, leülne, nem rosszalkodna. Párom mégsem akarja elvinni, pedig csak egy körröl lenne szó. Olyan nagy kérés ez? A fiam már annyira várja, hogy szinte csillpg a szeme mikor erről beszél.

2014. jan. 20. 20:47
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
89%
mire kéne irigykedni???? kérdező gyorsan csináltál még egy regisztrációt hogy tudj hozzánk szólni mert kérdezőként nem mersz?:D:D vagy eleve több van... :D
2014. jan. 20. 21:51
 32/47 anonim ***** válasza:
85%
Arra irigykedjünk, hogy az anyukának nincs felelősségérzete? Nem mondom, irigylésreméltó tulajdonság, valóban.
2014. jan. 20. 21:53
 33/47 anonim ***** válasza:
90%

Az a tény, hogy a medúzák 650 millió éve élnek agy nélkül, sokak számára biztató lehet.

Van remény Kérdező :)

2014. jan. 20. 22:22
 34/47 anonim ***** válasza:
86%

Ez milyen kérdés? Munka közben és főleg vezetés közben nem tud egy 3 éves gyerekre vigyázni, akkor sem ha az egy földre szállt angyal. Ha buszozni akar a gyereked, felszállsz bármelyik buszra vele és kész. A 111-es pl megy egy nagy kört, menjetek azzal.

Különben buszoztam már úgy hogy a vezető nem tudta hova rakni a gyereket és ott ült elöl. Mellettem. Majdnem másfél órás a menetidő azon a buszon, és a gyereket úgy nyugtatta az apuka hogy "már csak 3 kör pistike..." Persze a gyerek végig hozzám beszélt, minden megállónál megkérdezte hogy hogy hívnak, hogy hívják a szüleim, stb. Kb ötször kellett elkapnom hogy ne essen le a székről, állandóan felállt meg kihajolt... Jófej apuka. Közben kiderült az is hogy az anyuka otthon van a kistesóval, szólval lehetett volna hol hagyni.

2014. jan. 20. 22:27
 35/47 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó! Az nem jutott eszedbe, hogy nem mindenki pesti?
2014. jan. 20. 22:36
 36/47 anonim ***** válasza:
86%
kedves kérdeő... mert biztos te vagy aki védi .. ki más lenne?:D Kb ötször kellett elkapnom hogy ne essen le a székről, állandóan felállt meg kihajolt.. - ez volt a lényeg a válaszban... nem az idő...
2014. jan. 20. 22:43
 37/47 anonim ***** válasza:
86%

De a férfi ül a buszvezető helyén a 3 éves gyerek meg egyedül ülésen. Szerinted nem repülne le onnan, vagy nem vihetné el valami pedofil állat? Vagy az egész busz a gyerekere figyeljen felválva.

Miért nem viszed el a gyereket egy körre, nincs 200Ft egy buszjegyre. Mondjuk ha párod vezet még az sem kell. Nem normális az a férfi, hogy veled van.

2014. jan. 20. 22:54
 38/47 anonim ***** válasza:
86%
Mégis mire lehet irigykedni kérdező? Talán arra, hogy csak 3 éves a gyereked de már nem az apjával élsz vagy arra hogy felelőtlen vagy?
2014. jan. 20. 22:57
 39/47 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy kamu kérdés. Ember ennyire buta nem lehet!

Ha a gyerekem érdeklődik valami iránt, akkor a világon mindennél jobban örülnék, ha én vihetném fel egy buszra és én izgulhatnám végig vele az utat. Akár a párom a sofőr, akár nem. Semmi pénzért nem engedném, hogy egyedül furikázzon a 3 éves gyerekemmel, aki lehet hogy csodálatosan tud ülni a popóján, de kanyarokban még nem olyan a reflexe, mint egy felnőttnek és egy-egy hirtelen fékezés is komoly balesetet okozhat a számára, elég ha csak lefejel valamit, vagy lebukik az ülésről. Ha annyira buszoztatni akarod, akkor menjél velük te is!

2014. jan. 20. 23:21
 40/47 anonim ***** válasza:
90%
Az öcsém 3 éves és imád buszozni, metrózni, villamosozni, így gyakran megyek vele. De soha nem engedném egyedül ülni, ha külön akar ülni is ott állok mellette, nehogy leessen. Többször kellett már elkapnom, mert felállt, feltérdelt az ülésre, nézelődött kifelé.. Egy 3 éves gyerek még nagyon pici, el sem tudom képzelni, hogy nem fogod fel miért lenne neki veszélyes egyedül ülni a buszon. Elesik, beüti magát, kitöri a fogát, beveri a fejét, ezek egyike sem jut eszedbe??
2014. jan. 20. 23:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!