8 hónapos kisfiamat elvinném az anyukámhoz, de ez a feleségemnek nem tetszik, normális ez?
A történetben anyukád a gáz, vagy a feleséged?
Amúgy szerintem nem normális, mert attól hogy ők utálják egymást, még nem kell a gyereket is hangolni. Ha anyukád szeretné látni az unokáját akkor elviheted hozzá, ha már anyukád nem mehet hozzátok.
Nem járul hozzá? Netán ő a kizárólagos gyámja?
Nyugodtan vidd a gyereket, a házisárkány majd lenyugszik.
Nem tudom miért lettem lepontozva, de nem is érdekel.
A mi családunkban is van egy ifiasszony (igaz 40 éves már), aki nem szívleli a férje családját. A férj heti egyszer elviszi a 2 gyereket egy rövid időre a nagyszülőkhöz, mindig szigorúan egyedül. Szánalmas egy történet komolyan mondom. Sokszor előbb hazafuvarozza a nagysasszonyt, nehogy 5 percet is el kelljen tölteni a férj családjával. Nagysasszony nem tud viselkedni.
Kedves kérdező. Nem árt ha tudomásul veszed, hogy a gyereketek nem a feleséged tulajdona. Ne engedj neki ebben a kérdésben, mert utána még jobban elkanászodik. Mindezt nőként írom, mert borzalmas volt végignézni ahogy a tesómból papucsot csinált egy vénséges kinézetű nagyságos asszony. Rossz vége tud lenni az ilyen eltiltásosdinak.
köszi a válaszokat, sajnos elfelejtettem leirni egy fontos dolgot. Szóval anyu feljöhet hozzánk (már többször volt fent), de _én_ nem akarom ezt többé. Ugyanis nem jönnek jól ki egymással, ugyanis anyu már többször beszólt a feleségemnek, aki azt mondta, ha mégegyszer beszól, akkor ki fogja kérni magának. És én nem szeretném, ha összevesznének. Itt most anyukám a sárkány, de mégis csak az anyukám, és én nem akarom, hogy a feleségem - teljesen jogosan - beszóljon neki.
És szeretném, ha anyukám látná a kicsit, de ne találkozzon a feleségemmel. A feleségemet mégsem küldhetem el otthonról, amikor anyu jönne, ezért vinném inkább a gyereket. De a feleségem nem hagyja, hogy én és a fiunk menjük csak anyukámhoz, mindenképp jönni akar ő is, és megint ott lennék, hogy találkoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!