Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák elvehetik tőlem?

Anyukák elvehetik tőlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Súlyos depresszióba estem. Töbször megakartam öpni magam de nek sikerült.

Korhàzba vagyok kisebb nagyobb megszakitásokkal.

Sajnos semmi nem motivàl.

Nagyon rossz az àllapotom.

Van két kiskorú gyermekem. Akik most az apjukkal vannak.

Tegnap azt mondta elege van belőle hogy nem szedem magam őssze ezért mivel szerinte alkalmatlan vagyok ezért elveszik a gyerekeket tőlem.

Van erre példa?

2015. jan. 9. 09:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen.
2015. jan. 9. 09:40
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Így nagy eséllyel el fogják venni a gyerekeidet.

Legalább miattuk szednéd össze magad, de ha eddig nem ment, akkor itt egy idegen nem fog téged jobb belátásra bírni.

2015. jan. 9. 09:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van. Egy ismerősömnek is így került a gyereke az apukához. Bár hogy őszinte legyen, ez volt a legjobb megoldás. Valóban nem volt ideális a gyereknek az anyukánál, amíg rendbe nem jött teljesen.
2015. jan. 9. 09:41
 4/20 anonim ***** válasza:
81%

De minek akarod, hogy nálad legyenek a gyerekek, amikor az öngyilkossággal gyakorlatilag lemondtál róluk?!

Szerencsétlen gyerekek ezt nézzék, ahogyan ölöd magad és idegeskedsz?

2015. jan. 9. 09:48
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Ige,és valószinüleg neki is fogják ítélni mivel nem vagy beszámítható.
2015. jan. 9. 09:58
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Remélem, hogy el is veszik. Súlyosan veszélyezteted őket (is) az elmebajod miatt.
2015. jan. 9. 10:01
 7/20 anonim válasza:
100%

igen,elvehetik tőled.

És igaza van a férjednek/barátodnak, hogy össze kell szedned magad.

2015. jan. 9. 10:02
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

Előttem már leírtál mire számíthatsz.

De most őszintén mondd meg, te felelősséggel magad mellett akarnád tartani a gyerekeidet, mikor ennyire kiszámíthatatlan a viselkedésed? Komoly problémáid vannak, persze biztosan van oka. De amit leírsz, bizonyíthatóan alkalmatlan vagy a gyerekeid nevelésére.

Sajnálom :(

2015. jan. 9. 10:04
 9/20 szoctak válasza:
38%

Sajnos igen!

Hivatalosan a gyerkekvédelmi tv-ben úgy van hogy a gyermek akkor emelhető ki a családból hogy ha veszelyeztetve van a testi,lelki, erkölcsi, fizikai àllapota.

Próbáld meg magad ossze szedni, gyorsan és lehet hogy menthetö a.dolog.

Hivatkoz arra hogy szeded a.gyógyszert, ettől a gyerekeidet ellátad, és persze sokat számít hogy elotük probáltad meg vagy nem llátok belőle semmit, csak azt hogy anya korhàzba van.

Ne ad fel, nem éri meg az öngyilkosnak lenned. Gondolj benne nem látod a gyerekeidet felnőni ráadásul elég nagy törést is okoz az eletükbe. Személyes tapasztalat :(

2015. jan. 9. 11:02
 10/20 anonim ***** válasza:
73%
elvehetik és remélem el is fogják...2 kiskorú gyerek mellett ilyen hülyeséget csinálni...ha egyszer meg sikerül akkor menj egyedül...ne az legyen, hogy a gyerekeid találjanak rád...felvágott erekkel, habzó szájjal, kötélen himbálózva vagy tudom is én hogyan...jobb nekik így...
2015. jan. 9. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!