Anyukák elvehetik tőlem?
Sziasztok. Súlyos depresszióba estem. Töbször megakartam öpni magam de nek sikerült.
Korhàzba vagyok kisebb nagyobb megszakitásokkal.
Sajnos semmi nem motivàl.
Nagyon rossz az àllapotom.
Van két kiskorú gyermekem. Akik most az apjukkal vannak.
Tegnap azt mondta elege van belőle hogy nem szedem magam őssze ezért mivel szerinte alkalmatlan vagyok ezért elveszik a gyerekeket tőlem.
Van erre példa?
Igen, elvehetik és ha igazán szereted őket, addig nem ráncigálod a családot a bíróságra, amíg teljesen meg nem gyógyulsz.
Ha az apjuk egészséges, el tudja őket látni, ott jobb helyük van. Amúgyis nála lennének, ha kórházban vagy folyamatosan, gondolom csak hivatalosan is akarja az elhelyezést hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie hamár mindig nála vannak.
Huh azert ennyire ne legyetek mar "empatikusak" szerencsetlen novel.
Jo, hogy nem azt irjatok, inkabb dogoljon meg most...
Nagyon sajnálom ezt.
Viszont tényleg meg van az oka sok feldolgozatlan problémák mindennel együtt.
Igen most biztosan jol vannak. Csak ugy érzem ebbe is belebuktam.
De nem sajnàltatni akarom magam.
H többször is "meg akartad ölni magad", akkor neked nem öngyilkossági szándékod volt, csak a környezeted figyelmét akartad felhívni magadra. De ugye te is tudod, hogy a lehető legrosszabb módon? Aki így kerül be a pszichiátriára, azt elkíséri ez a pecsét egy életen át.
Tudom én, hogy nagyon kilátástalan helyzetekbe képes keveredni az ember, és megfordulhat a fejében a gondolat, de eddig nem szabad jutni. Nem gondoltál a gyerekeidre, hogy elvehetik tőled őket? Az apjukkal milyen a kapcsolatod? Nincs senkid aki segíthetne? Semmit nem írtál le magadról, így csak a kérdésedre lehet válaszolni. Igen, nagy valószínűséggel elkerülnek a gyerekeid tőled.
"Csak ugy érzem ebbe is belebuktam."
Igazad van belebuktál...
Több öngyilkossági kísérlet sem sikerült abba is belebuktál...
de itt az egyik bukásod hozta a másikat!
mi lenne ha végre nem csak bukdácsolnál és a könnyebb utat választanád hanem tennél azért, hogy végre összejöjjön? akár a nehéz hosszú utat járnád...
szerinted másnak minden összejön? elmondom neked sokan belebukunk a dolgokba...mindenki bukik valamiben...DE felállunk a földről is és nem adjuk fel! teszünk azért, hogy sikerüljön! lehet minden próbálkozásunk a bukáshoz vezet egy bizonyos dologban...de máshol meg sikeresek vagyunk...a sikert is észre kell venni...
te most anyaként akarsz sikeres lenni vagy öngyilkosként? mert egyszerre a kettő nem megy! halottként nem lehet gyereket nevelni! válassz! a kettő kizárja egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!